≫ 

Đukić posle poraza od Radnika ukazao na najveći problem Partizana

Realizacija je definitivno segment igre kojim nije zadovoljan trener crno-belih

  • 58

Na mestu gde je uzeo pehar Kupa prethodne sezone, Partizanu su na startu nove "uzeti" bodovi. Surdulica ovog puta nije bila talična po Beograđane, koji su poraženi protiv motivisanog tima Mladena Dodića u prvom kolu Superlige.   

Trener Partizana Miroslav Đukić posle meča je mogao samo da konstatuje neefikasno izdanje svog tima.

- Sigurno da ne mogu biti zadovoljan jer smo izgubili. U prvom poluvremenu nismo stvorili nijednu šansu, ali smo to u nastavku utakmice ispravili. Imali smo dosta šansi, ali ih nismo realizovali. Moramo da poboljšamo realizaciju ako želimo da pobeđujemo. Očekivali smo i očekivaćemo još ovako zatvorenih odbrana, zato mi moramo da nađemo bolja rešenja u napadu.

>>> Partizan porazom počeo sezonu, meč trajao 100 minuta! Valjak zaribao u Surdulici, Zlatanović za istoriju Radnika (VIDEO) (VIDEO)

Novi trener Radnika Mladen Dodić je već u svojoj prvoj utakmici na klupi Surduličana ispisao istorijski rezultat - prvu pobedu ikada nad Partizanom!

- Naravno da sam prezadovoljan rezultatom. Pre utakmice smo najavljivali ofanzivan Partizan, što se i desilo, ali i mi smo uspeli da pretimo. Naravno da je Partizan imao više šansi, inicijativu, više loptu u nogama... Moguće da ih je u nekom trenutku stigao umor, ne znam, ali to nimalo ne umanjuje borbu i veliku pobedu mojih momaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dade

    22. jul 2018 | 22:13

    Dokle ce te vise da brukate klub?Oterajte bre ovog Djukica a zajedno sa njim i Ilijev!!

  • Zivanovic

    23. jul 2018 | 07:41

    Mi navijaci i nismo mogli da ocekujemo pobedu sa ovakvom rukovodstvom. Bice i gorih rezultata.

  • Ciga

    22. jul 2018 | 22:16

    Najveci problem su Djukici i Ilijev.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA