Tončev najavio napad na Makabi: Radnički je veliki klub, uvek idemo na pobedu!

Prvi čovek Nišlija ističe da je otežavajuća okolnost za njegov klub što ima četiri povređena fudbalera, ali veruje u kvalitet igrača koji su spremni da igraju

  • 6

Prvi čovek Radničkog iz Niša, Ivica Tončev, izjavio je da, uprkos žrebu za treće kolo, svi u klubu isključivo razmišljaju o dvomeču sa Makabijem iz Tel Aviva u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Makabi je ozbiljna ekipa, tako da trenutno razmišljamo samo o utakmicama u četvrtak u Tel Avivu i Nišu naredne sedmice. Očekuje nas težak meč, jak protivnik i pun stadion, pošto imamo informacije da će Makabi imati ogromnu podršku sa tribina.

- Otežavajuća okolnost za Radnički je i to što ima četiri povređena fudbalera, ali mislim da smo igrama na početku sezone dokazali da imamo ozbiljan kvalitet i igrače koji sa uspehom mogu da zamene ove koji ne budu mogli da igraju - rekao je Tončev za klupski sajt.

Kako je naveo, u klubu idu korak po korak.

- Znam da ćemo igrati na pobedu i da ćemo dati sve od sebe na terenu da prođemo u naredno kolo. Moram da naglasim da smo samim plasmanom u drugo kolo, posle 35 godina odsustva iz evropskih takmičenja, ostvarili veliki uspeh. Ipak, Radnički je veliki klub, koji uvek mora da ide na pobedu, pa će tako sigurno biti i u mečevima protiv Makabija -  poručio je Tončev.

Pobednik duela između Makabija i Radničkog u trećem kolu sastaje sa boljim iz dvomeča kazahstanskog Tobola i jermenskog Pjunika.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovan Sterija Popović

    23. jul 2018 | 20:40

    Daj bre čoveče,spusti se na zemlju !Kada budeš shvatio koliko si "mali" poslaćeš tada poruku svima oko sebe, kako bi trebalo da razmišjaju,rade,da bi bili "veliki",..!!!Fudbala je "živa stvar",nije beton,da ideš iz krajnosti u krajnost,te da pomisliš da je "stegnuto",.."zategnuto",..!Zbog takvih izjava koje nisu bazirane na 100% realnim osnovama i kvalitetu,naša realnost nisko pada,a "Orlovi rano lete",..!!!

  • Goll

    23. jul 2018 | 19:26

    Sanjaj i dalje

  • Majo

    23. jul 2018 | 20:12

    Hocemo penal za Radnicki

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA