≫ 

Španski napadač ponuđen Zvezdi: Pred golom je "ubica", ali su male šanse da dođe na Marakanu! (VIDEO)

Crveno-belima treba centarfor drugih karaktaristika

  • 11

Crvena zvezda je u potrazi za napadačem! Iako je Gustavo Blanko Leščuk veoma blizu dolaska na Marakanu, crveno-beli razmatraju još nekoliko opcija u napadu dok ne bude doneta i konačna odluka centarforu.

Na adresu u Ljutice Bogdana 1 a mnogi menadžeri nude svoje igrače i koketiraju sa crveno-belima, a jedan od igrača koji je ponuđen Zvezdi je i bivši igrač Lensa Kristijan Lopez, saznaje Telegraf.

Španskom napadaču, koga zovu "Ratnik", zbog toga što specifično slavi golove tako što simulira ispaljivanje luka iz strele, istekao je ugovor sa francuskom ekipom i slobodan je igrač, što je povoljna okolnost po crveno-bele, a osim centralnog napadača može da igra i polušpica, kao i desno krilo, što je dodatni plus za njega, pošto Milojević voli igrače koji mogu da igraju na više pozicija.

Ipak, malo je verovatno da bi on na kraju mogao da završi na Marakani, pošto Zvezda želi napadača drugačijih karakteristika, jer već u svojim redovima ima Nikolu Stojiljkovića, koji je došao iz Brage ovog leta, a koji je sličan tip napadača kao i Lopez.

Španac ima instikt "ubice" pred golom i kada se nađe u šansi obično navijači gledaju surovu egzekuciju. Takođe je u prethodnim klubovima često izvodio penale i to veoma sigurno, ali i na taj način je popravio statistiku, gde je prošle sezone na 33 utakmice postigao 10 golova u francuskoj drugoj ligi.

VIDEO: Rastemo iz meč u meč i bićemo još bolji: Milojević veruje u dobru igru protiv Litvanaca

(B. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvezdas

    23. jul 2018 | 21:49

    Zvezdas sam.Lik na 33 utakmice 10 golova i to u drugoj ligi!!!?!!!Ajde brw nemojte zezati .

  • Dare

    23. jul 2018 | 22:51

    Ovaj 33/10 a Lescuk 17/6 pa nezna se koji je gori. Mali Joveljic bolji od obojice ovih. Bolje ne trosite pare na prazno.

  • NA NOVOJ ADRESI

    23. jul 2018 | 21:20

    Ponudjen,ali bas tesko pred golom je ubica... Vauuuuu mozes mislit...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA