≫ 

Mesi ne želi da Barselona dovede superstara od 200 miliona iz Premijer lige! (FOTO)

Najbolji igrač katalonskog tima dao veto na dovođenje belgijskog reprezentativca iz redova Česlija

  • 9

Zvezda evropskog i svetskog fudbala, Lionel Mesi, izjavio je da se protivi dovođenju odličnog krilnog napadača londonskog Čelsija i reprezentacije Belgije, Edena Azara, u redove Barselone.

>>>Junajted odredio cenu od 150 miliona za najveću Mesijevu želju! (FOTO)

Sudeći po izvoru, koji je takođe tvrdio da su Mesi i Luis Suarez protiv tansfera Antoana Grizmana u prestonicu Katalonije, argentinski fudbaler ima istovetni stav i po pitanju Azara.

 

Ovaj izvor takođe navodi da petostruki osvajač Zlatne lopte, želi da klub dovede manje poznatog napadača ovog leta, naravno i dosta jeftinijeg.

>>>Može li Liverpul da dobije 22 miliona evra za Grujića?

Navodno je Čelsi, ranije ovog meseca, odredio cenu od 200 miliona evra za potencijalnu prodaju Edena Azara. Ova cifra se po njima može opravdati sjajnim partijama koje je omaleni Belgijanac pružio ovog leta tokom Svetskog prvenstva u Rusiji.

Azar bi očigledno bio odlično pojačanje za bilo koji klub u svetu, ali ipak, on Barseloni verovatno nije potreban, uzimajući u obzir količinu talenta koji aktuleni prvaci Španije poseduju.

Leo Mesi i Luis Suarez navodno imaju uticaj na dovođenje igarača u Barselonu Foto: Tanjug / AP

Pored zvezda kao što su, pre svih, Leo Mesi, Luis Suarez, Filipe Kutinjo, Osman Dembele i novopridošli Brazilac - Malkom, tim Barselone izgleda više neko opremljen da kroči u narednu sezonu bez dovođenja novog napadača.

>>>DJ AZAR imao nastup pred desetinama hiljada navijača u Briselu! (FOTO) (VIDEO)

Eventualno dovođenje Arzara ne bi bio najpametniji potez Blaugrane, ukoliko se dotkanemo finansijske situcaije katalonskog giganta.

Nakon svega navedenog, stiče se utisak da bi čelnici Barselone trebalo da poslušaju svog najboljeg igrača, legendarnog Lea Mesija, koji iako se nije proslavio na nedavno završenom Mundijalu, i dalje važi za igrača sa najvećim fudbaslskim znanjem na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • No1

    25. jul 2018 | 16:53

    Covek je legenda to je tacno, ali da on odredjuje ko ce da dolazi u klub i da odlazi iz istog to vec ne moze, mogli bi malo celnici barselone da ga spuste na zemlju

  • rade

    25. jul 2018 | 17:25

    Evo mogu da dovedu mladog i perspektivnog Lazara Markovica i to za dzabe.Dolazi iz premier lige a i mlad je i slusa pravi vodonosa, Jeftin , sumadinski maradona :D

  • Мика

    25. jul 2018 | 22:51

    Ето имају СМС-а дечко таленат, јак, бржи од лопте, прави наследник Зидана, показао је своје умеће у Русији а само 150 милиона еврића, мислим да је он право решење где ће сви бити задовољни.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA