Čelsi zbog pet miliona ostao bez Golovina: Zvezda ruskog fudbala se seli u Monako! (VIDEO)

Monako završio posao!

  • 1

Iako je dugo Čelsi bio favorizovan kao klub u koji će preći Aleksandar Golovin, ipak je Monako bio najodlučniji da ga dovede.

Reprezentativac Rusije je bio jedan od boljih igrača poslednjeg Mundijala, a sada će iz CSKA otići u Monako, London nije bio opcija.

CSKA je pristao da ga proda za 30 miliona evra, a Golovina čeka ugovor na pet godina, pošto mu je Monako garantovao veću minutažu nego Mauricio Sari.

- Pregovori su bili naporni, nije bilo lako ni momku da odluči, a drago mi je što je izabrao nas. Bilo je dovoljno da pogleda ko je sve od mladih igrača igrao za Monako i napravio velike transfere, poput Mbapea, Bernarda Silve, Lemara - potvrdio je prvi čovek Monaka Vadim Vasiljev.

Golovin je u poslednjoj sezoni ima 43 meča, sedam golova i šest asistencija, ali je od statistike bitnija bila kreacija koju je pokazao, naročito na Svetskom prvenstvu.

- Navijače molim za strpljenje, ne očekujte odmah sve od njega. Prva sezona je namenjena za prilagođavanje na zahtevan fudbal kakav se igra u Ligi 1. Oism toga, mora da savlada francuski jezik i da se privikne na uslove života u novoj sredini. O Aleksandru ćemo moći da sudimo tek one tamo sezone - dodao je Vasiljev, čiji klub je za 5 miliona evra nadmašio ponudu Čelsija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • toplistanadrealista

    26. jul 2018 | 12:30

    Головин за 30 милиона? Па погледајте шта је показао на СП, не кажем да је мало, хоћу да кажем да СМС не вриједи више од Головина......или је Головин мало плаћен?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA