≫ 

Ovaj čovek je neuništiv: Đukić preživeo još jednu smenu u Partizanu

Čelninci kluba rešili da, bez obzira na pritisak navijača, još jednom stanu uz šefa struke i omoguće mu da nastavi posao sa ekipom

  • 86

Da se nekim slučajem “lomilo preko kolena” u noći kada je Partizan igrao protiv Trakaija i kada je ceo stadion “smenjivao” Miroslava Đukića, i na konto toga terao i Upravu crno- belih, što još uvek tolerišu šefa struke, crno-beli bi danas već predstavljali javnosti novog trenera.

VIDEO: Đukiću odlazi, orilo se Humskom pred meč sa Trakaijem

Ceo stadion protiv njega jednog i još 7 detalja koji su obeležili meč Partizana i Trakaija

Ovako, posle sastanka Odbora za hitna pitanja u Humskoj, možemo da se samo šaljivo da se prisetimo čuvene scene na trulom mostu, u filmu “Ko to tamo peva” i rečenice koja se decenijama citira u našem narodu: “Ljudi, pa ovaj čovek je stvarno neuništiv”.

Ko se poslednji smeje, najlepše se smeje. Miroslav Đukić Foto: Marko Jovanović

Da, dobro ste razumeli, Đukić ostaje trener tima iz Humske i predvodiće ekipu i u narednom periodu, saznaje Telegraf. Razloga je nekoliko. Deo čelnika je verovatno poželeo da treneru odmah vidi leđa i to onaj deo, sa kojim je i sam Đukić već “varničio” posle osvajanja Kupa Srbije. Deo je,pak, racionalnije razmišljao i ubedio drugu stranu na strpljenje...

Možda bi taj jaz i ostao nepremostiv, ali onda dolazimo do drugog problema. A, to je izbor drugih rešenja. U ovo trenutku, smatraju u Humskoj, ne postoji adekvatno rešenje, neko ko bi se prihvatio posla u trenutku kada se utakmice igraju na svaka tri dana, a nije prošao pripreme, niti selektirao postojeći tim.

Ni navijači mu ne mogu ništa: Miroslav Đukić trener Partizana Foto: Marko Jovanović

Čak i kada bi našao kandidat (i ranije, a i sada), uslov je uglavnom bio taj da se tim prvo plasira u Ligu Evrope, pa da se onda prihvati posla. U tom slučaju potencijalni kandidati sami sebe eliminišu, jer posle plasmana u grupe LE i trener iz škole može da se “širi” na tuđem uspehu.

Treći razlog, a možda i prvi ako sagledate iz drugog ugla, u Partizanu ne žele da dozvole, bez obzira na veliki pritisak, da trenera smenjuju navijači sa tribina. I to u trenutku kada je u evropskoj utakmici slavio sa 1:0 i postoje veliki izgledi da se plasira u naredno kolo takmičenja. Nije svakako čelnicima bilo prijatno što su ih pristalice gurnule u isti koš sa trenerom, ali su rešili da “povuku ručnu” i stanu uz trenera. Bar za sada...

VIDEO: Umesto navijačkih pesama, Humskom se ori "Đukiću odlazi" i "Uprava napolje"

VIDEO: Izjava Vladimira Stojkovića posle meča između Partizana i Trakaija

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nenad

    27. jul 2018 | 14:09

    Nebih ja rekao da je Djukic nedodiriv.Varate se gospodo/Vucelicu Vazura vuleticu iilijevni vi nistenedodirivi.Kada se navijaci ujedine i vama ce leteti perje.Ja sam izgubio sina /vodja navijaca Zabranjeni u NS/imao je 23 godine i voleo ja Partizan vise nego sebe,verujte mi da se prevrce u grobu zbog ovoga sta vi radite sa Partizanom.Ucene i otimsnje onoga sto su zaradilije vas moto.Odrekni te se gospodo vasih enormno velikih plata i etonama brzo stabilizacije.Nemojte se igrati jer ovo su samo upozorenja moze doci haos a onda da vidimo gde cete se sakriti.

  • sa

    27. jul 2018 | 15:23

    Sta reci , kakav trener takva i uprava, i zato je Partizan u trenutko takav kakav je. Nece da slusaju navijace pa da nije Partizan njihova svojina. Nema trenera ko bi sad preuzeo , ima i ko da fodje bice bolji od Djukica garant 100%.Koja glupa neizdrzana obrazlozenja koja i vredjaju nas grobara koji volimo ovaj klub, Dalsu svesni da ulaze u rat s navijaca koji vole klub , treba da znaju da taj rat ce bitikraj za njihove karijere u Partizanu a to ce povuci i odgovornost njihovu. Sramota...

  • Bane

    27. jul 2018 | 18:43

    Iliev je najvise kriv.On selektira tim.Tu se Djukic nista ne pita.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA