≫ 

Navijači Reala izglasali koga bi želeli da vide umesto Ronalda! Rezultat ankete će vas začuditi (FOTO)

U anketi na sajtu Marke učestvovalo je 200.000 glasača Kraljevskog kluba, a najviše glasova je osvojio napadač iz Premijer lige

  • 7

Odlazak zvanično najboljeg fudbalera na svetu, Kristijana Ronalda, iz redova Real Madrida, mogao bi potencijalno da ima negativne posledice za klub.

Portugalski napadač je bio integralni deo svih uspeha koji je madridski klub ostvario u poslednjoj deceniji. Ronaldo je stigao u redove Reala u leto 2009. godine, da bi tim napustio 9 godina kasnije sa neverovatnim skorom od 450 postignutih golova u 438 mečeva u svim takmičenjima.

>>>Juve hoće da Sergej igra sa Ronaldom: Stara dama je ponudila 100 miliona i jednog Hrvata!

Ti golovi će očajnički nedostajati madriđanima. Novonastala situacija u najtrofejnijem fudbalskom klubu na svetu nije ni malo jednostavna, jer je potrebno dovesti napadača koji će pokušati da nadomesti fantastičan učinak Portugalca.

 

Pitanje koje se postavlja jeste koji bi fudbaler bio u stanju da konstantno pruža partije na vrhunskom nivou dugi niz godina, kao što je to činio fantastični Ronaldo.

Finansijska moć Real Madrida predstavlja odličnu osnovu da bi mogli da očekujemo praktično bilo koga od najboljih svetskih igrača u ovom trenutku. Nekoliko imena se već dovodilo u vezu sa madridskim klubom, uključujući Edinsona Kavanija, Harija Kejna i Roberta Levandovskog.

U anketi koju je sprovela španska novinska kuća Marka, navijači Real Madrida su glasali kojeg napadača bi voleli da vide kao zamenu za Kristijana Ronalda, prilikom čega im je bilo ponuđeno 9 opcija.

 

Preko 200.000 fanova je ostavilo svoja glas, a jedan igrač se posebno izdvojio po broju osvojenih glasova.

U pitanju je napadač Totenhem Hotspura Hari Kejn, za koga je glasalo 26% navijača madridskog kluba. Drugo i treće mesto dele južnoamerikanci, Edinson Kavani i Mauro Ikardi sa 14%, dok su na četvrtom i petom mestu Mariano i Levandovski sa 12%.

Na spisku su još i Alvaro Morata, Rodrigo i Roberto Firmino.

 

🇵🇱🇵🇱A post shared by Robert Lewandowski (@_rl9) on

 

Dakle, sudeći po anketi, napadač reprezentacije Engleske i Totenhem Hotspura, Hari Kejn, je prva želja fanova madridskog Reala.

Međutim, dovođenje engleskog napadača neće biti nimalo lak posao, uzimajući u obzir da je Kejn nedavno produžio ugovor sa londonskim klubom, prilikom čega je naglasio da nema nameru da napušta svoj dečački klub.

>>>Otkriveno ko će nositi broj 7 u Realu posle odlaska Ronalda!

Koga će na kraju slavni Real Madrid odlučiti da dovede, ne bi li popunio ogromnu prazninu odlaskom Kristijana Ronalda, saznaćemo u periodu koji je pred nama.

Ostavite u komentarima ime igrača koji bi po vama bio najbolja zamena za fantastičnog Portugalca?

VIDEO: Kristijano Ronaldo pozdravio Matićevog sina: Video sam da si kao ja

VIDEO: Ronalda u Rusiji zbunili pomoću pogače i soli

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA