≫ 

Arsenal petardirao PSŽ: Ozil dao autogram sudiji na kartonu, pa otvorio goleadu (FOTO) (VIDEO)

Četa Unaj Emerija očitala lekciju francuskom šampionu na nacionalnom stadionu u Singapuru slavivši ubedljivu pobedu od 5:1

  • 0

Fudbaleri londonskog Arsenala ostvarili su ubedljiv trijumf nad ekipom Pari Sen Žermena u okviru takmičenja pod nazivom Međunarodni kup šampiona.

Naime, izabranici novog trenera "Tobžija", Unaja Emerija, rezultatski su pregazili ekipu francuskog šampiona rezultatom 5:1. Mesut Ozil je postigao gol u 13. minutu utakmice, što je ujedno bio i jedini viđeni pogodak u prvom poluvremenu.

Kristofer Nkunku iz PSŽ-a je izjednačio rezultat pogotkom u 60. minutu utakmice, da bi fudbaleri Arsenala slomili Parižane tek u poslednjoj četvrtini meča, kada je lavinu golova pokrenuo Aleksandr Lakazet pogotkom u 67. minutu utakmice za vođstvo od 2:1.

Isti igrač je povećao na 3:1 u 71. minutu, da bi Rob Holding i Edvard Nketia postigli još dva pogotka u finišu meča za konačnih 5:1.

Zanimljiv detalj se desio pre početka utakmice, kada je glavni sudija meča uzeo autogram na žutom kartonu od zvezde Arsenala, Mesuta Ozila.

Inače, legendarni italijanski golman, Đanluiđi Bufon, bio je primoran da čak u tri navrata vadi loptu iz mreže francuskog šampiona, da bi u 73. minutu utakmice bio zamenjen.

VIDEO: Fudbal je vratio čast jednom zgaženom i krivom narodu

(Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA