≫ 

Sergej nije došao na preglede: Lacio spustio cenu za Srbina, transfer karijere je pitanje trenutka!

Zakuvalo se kada je u pitanju mogući prelazak Milinković Savića u neki od velikih evropskih klubova

  • 21
U Laciju spremni da čuju nove ponude za Sergeja; Foto: Tanjug/Ap

Sergej Milinković Savić se nije pojavio na lekarskim pregledima u Laciju povodom početka nove sezone, a mnogi su odmah to povezali sa mogućim prelaskom srpskog reprezentativca u neki od velikih klubova koji su zainteresovani za njega.

U red za Sergeja stali su Juventus, Real Madrid, Pari Sen Žermen, Čelsi i Mančester junajted. Međutim, predsednik Lacija, Klaudio Lotito, "zacepio" je cenu od 150 miliona evra, što nije odgovaralo i toliko bogatim klubovima.

Čekao se Mundijal, Lotito se nadao da će Sergeju cena skočiti, ali je usledio pad njegove vrednosti, posle slabijih partija u Rusiji.

Zbog toga je predsednik Lacija odlučio da smanji cenu za svoju "zlatnu koku", pa bi sada prihvatio i ponude u razmaku od 110 do 120 miliona evra.

Najozbiljniji deluje novi trener Čelsija, koji je spreman da ponudu oko 115 miliona evra, kako bi pretekao konkurenciju. Italijanski mediji pišu da je pitanje trenutka kada će Plavci poslati ponudu u Rim.

Lacio sa Milinković Savićem ima ugovor do 2022. godine, ali mu drugi klubovi nude ugovor između 6 i 7 miliona evra, što je nedostižno za Lacio.

Njegov menadžer Mateja Kežman je objasio da Sergej kasni na pripreme jer je propustio let za Rim iz Beograda zbog saobraćajne nesreće na putu.

- Saobraćaj je bio blokiran, zato Sergej nije stigao na let. Ne postoji problem, sutra će doći. Drago mi je što se izazvala ovolika pažnju, ali moram da kažem da imamo vrlo dobre odnose sa klubom - rekao je Kežman za italijanske medije.

VIDEO: Vanda Ikardi novim golišavim snimkom obradovala pratioce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мика

    30. jul 2018 | 12:11

    Опет фама око СМС-а једног просечног фудбалера и његове вишеструко прецењене вредности...

  • Dragan

    30. jul 2018 | 13:04

    Videli smo na SP da nevredi nista

  • Beheh

    30. jul 2018 | 12:01

    Nek dodje u patlidzan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA