≫ 

Potpredsednik Partizana isprozivao trenera Dinama: Nek se seti Nemačke i lažiranja mečeva!

Brutalan odgovor drugog čoveka crno - belih posle optužbi iz Vranja

  • 8

Potpredsdenik FK Partizana, Vladimir Vuletić, oglasio se posle izjave trenera Dinama iz Vranja Dragana Antića da su crno- beli imali 14 igrača na terenu. On je aludirao da su sudije bile na njihovoj strani u pobedi od 1:0.

Vuletić je poslao saaopštenje medijima koje prenosimo u celosti:

- Groteskno i nepojamno deluje izjava Dragana Antića, trenera vranjanskog Dinama, kojom je lamentirao nad zlehudom sudbinom svog kluba primivši gol u 82. minutu. Široki osmeh koji mu je zatitrao na licu nakon visokog poraza u prvom kolu pretvorio se u bolnu grimasu usled nešto nižeg poraza u drugom kolu, uprkos herojskom otporu ležećih igrača tokom utakmice u Surdulici.

- Ovaj čovek, koji je pred utakmicu prvog kola svom protivniku (FK Crvena zvezda prim. novinara)  javno poručio da ne brine za rezultat, da odmara igrače za svog rivala u evropskim kvalifikacijama, a i FK Partizan ih takođe igra, sebi je dao slobodu da govori o broju igrača kojeg FK Partizan koristi u utakmici po svim propisima FSS.

Trener Dinama iz Vranja Dragan Antić Foto: MN Press

- Kada bi malo više brinuo o propisima i regularnostima, prisetio bi se da je još pre 12 godina u Nemačkoj bio osumnjičen da je učestvovao u lažiranju i nedozvoljenom klađenju u tamošnjim nižim ligama.

- Ta okolnost, i to u vreme kada FSS menja odredbe Disciplinskog pravilnika na insistiranje UEFA o slučajevima nelojalnog klađenja, kao i ove dve nadobudno izjavljene recke, ukazuju da bi član IO zadužen za regularnost takmičenja zajedno sa Disciplinskom komisijom morao da reaguje po službenoj dužnosti.

- Tako će se ponajbolje dokazati da “u Vranje nema laganje”.

prof. dr Vladimir Vuletić,

potpredsednik FK Partizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    30. jul 2018 | 15:27

    FK "Postenje" promenilo ime u FK "Saopstenje".

  • Miki

    30. jul 2018 | 15:21

    Nasao je ko cu mu nesto reci oko namestanja utakmica.Malo dete je taj za tebe i za ostale oko tebe.Prema tome,tisina.Pst.Pas koji laje ne ujeda..👺👺👺👺

  • Miki Barca

    30. jul 2018 | 15:25

    Liga nije ni počela ali zato saopštenja jesu. Svaka čast.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA