≫ 

Dogovoreno: Partizan dobio dugo čekano pojačanje!

Goran Zakarić je novi igrač crno-belih, ugovor na tri godine

  • 25

Dan pred polazak u Litvaniju, na meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Trakaija, Partizan je priveo kraju pregovore i obezbedio i šesto pojačanje u letnjem prelaznom roku. Kako je Telegraf najavio pre više od mesec i po dana, među crno-bele stiže Goran Zakarić (26), krilni napadač Željezničara iz Sarajeva.

>>> Željo kaznio igrača zbog Partizana! Klub sa Grbavice prijaviće crno-bele kod UEFA

Reprezentativac Bosne i Herecegovine potpisaće trogodišnji ugovor sa klubom iz Humske, koji je na ime obeštećenja platio Sarajlijama 200.000 evra, plus procente od dalje prodaje. Tako je okončana skoro dvomesečna saga u kojoj su dva kluba čas pregovarala, a čas bila na ivici svađe, u čemu je najviše trpeo sam fudbaler, koji je u jednom trenutku bio i suspendovan, morajući da radi odvojeno od ekipe.

Međutim, rešenost samog Zakarića da dođe baš u redove Partizana bla je krucijalna u celokupnom transferu, jer šta god mu je Željezničar stavljao na sto, on je bez razmišljanja odbijao i instistirao da dođe baš u Humsku.

Vezista je na stolu u jednom trenutku imao ponude rumunskog Kluža, kiparskog Anortozisa, poljskog Zaglebja, i još nekolicine klubova, koje su bile znatno bogatije od one iz Humske. Ipak, dao je reč čelnicima crno-belih, trpeo posledice na svojoj koži (ranije napustio pripreme ekipe), ali nije odustao, niti pogazio obećanje.

Zakarić će se priključiti crno-belima već u toku sutrašnjeg dana, a u brzo će biti uključen i u trenažni proces, kako bi se što pre prpremio i bio sposoban da pomogne ostatku tima.

(Z. ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PFC

    30. jul 2018 | 23:26

    takooo jeeee hvala bogu....dobrodosao majstore

  • nenad

    31. jul 2018 | 07:38

    Ni neznate kakvog igraca smo dobili.Brz ,lomi protivnike a udarac ko bomba.Jedino se bojim da ga djukic nece sputavati.Nije dzaba bio najbolji igrac BiH.slican Radonjicu.Konacno bravo za upravu sada moze i tosic i jankovic slobodno da idu.

  • ⭐⭐⭐

    30. jul 2018 | 23:45

    Hahahah pa sjajno!! Bravo Ivice..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA