Spartak Trnava se ozbiljno pojačava za Zvezdu: Stiže iskusni napadač koji je igrao Ligu šampiona! (VIDEO)

Sportski direktor ekipe iz Trnave pohvalio pojačanjem uživo tokom prenosa meča protiv Legije

  • 4

Ukoliko Zvezda eliminiše Suduvu u Litvaniji, što je izuzetno realno posle 3:0 u Beogradu, igraće protiv Spartaka iz Trnave, koja je u 2. kolu izbacila šampiona Poljske - Legiju.

Slovaci žele da u duel protiv crveno-belih uđu pojačani, a sportski direktor Trnave Pavel Koftič je već tokom tokom direktnog prenosa revanša sa Legijom, zagolicao maštu navijača pred TV kamerama.

- Ozbiljno se pojačavamo. Stiže nam novi napadač, poznato ime iz češke lige, igrač koji je nastupao ranije u Ligi šampiona - izjavio je Koftič, a slovački novinari su ubrzo utvrdili da se radi o Mareku Bakošu, fud

Bakoš je nedavno produžio ugovor sa Pilzenjom za još godinu dana, ali je navodno Viktorija spremna da mu izađe u susret i pusti ga, delom i zbog činjenice da je u dva navrata čak osam godina nosio njen dres. Tako će s klubom iz svoje rodne zemlje iskusni napadač napasti plasman u Ligu šampiona.

Bakoš je prošle sezone postigao 10t golova na 33 nastupa za Viktoriju iz Plzenja, a u bogatoj karijeri nastupao je i za Slovan, Ružomberok, Šinjik, Pučov i Nitru.

VIDEO: Nemanja Radonjić se povredio na treningu u Litvaniji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA