≫ 

Roma rasturila Barsu posle ulaska Kolarova, Murinjo srušio renovirani Real na debiju Lopetegija! (VIDEO)

Lepa pobeda za Vučicu

  • 0

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Real sa 2:1 u prijateljskom meču u Majamiju.

Već je sve bilo rešeno do kraja prvog poluvremena, Sančez i Erera su bili strelci za Đavole do 27. minuta, Benzema je postavio konačan rezultat u nadoknadi.

Londonski derbi Arsenal - Čelsi igra se u Dablinu, a kvote su sjajne! Naša preporuka je oba tima daju gol (GG). Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za utakmicu Arsenal - Čelsi

Murinjo je izvršio samo tri izmene, kao da je vodio takmičarski meč, pa su nastupili Tuanzebe, Mičel i Garner u drugom poluvremenu, dok je novi šef Reala Đulen Lopetegi izvršio čak 11 promena, rotiravši i golmane.

Nije se Real naigrao Foto: Tanjug/AP

Očigledno je da Murinjo što pre želi da uigra ekipu, bio je nezadovoljan zbog povrede Matića i odsustva Marsijala, dok Lopetegiju tek predstoje eksperimenti, novi početak i uklapanje ekipe iz koje je otišao Kristijano Ronaldo.

U drugom meču, Totenhem je pobedio Milan pogotkom Nkudua u Mineapolisu, pošto je francuski vezista prilično efektno poslao loptu u rašlje gola Donarume, sa više golova častili su nas Barselona i Roma.

Vučica je u prošlom ciklusu Lige šampiona izbacila Barselonu u četvrtfinalu, da bi sada još jednom zadala udarac Kataloncima.

Foto: Tanjug/AP

Dva puta je vodila Barsa, golovima Rafinje i Malkoma, dok su odgovor imali El Šaravi, zatim Florenci, Kristante i Peroti tresući mrežu u rasponu od 78. do 86.  minuta.

Naš Aleksandar Kolarov je u igru ušao u 76. minutu i prisustvovao velikoj goleadi.

Mečevi su se igrali u okviru revijalnog Internacionalnog kupa šampiona, a već u sredu nas čekaju novi atraktivni mečevi, u 21.00 igraju Arsenal i Čelsi, u 22.00 Benfika i Lion.

VIDEO - Lionel Mesi dribla psa i prodaje mu fore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA