Bonući se vraća kući, Iguain je novi napadač Milana! (VIDEO)

Tačka na "veliku razmenu" je stavljena

  • 3

Fudbalski klub Milan jači je za argentinskog napadača Gonzala Iguaina i Matiju Kaldaru, dok se u razmeni Rosonera i Juventusa, Leonardo Bonući vratio u redove Stare dame. 

>>> Real ostaje i bez Luke Modrića? Sprema se nova bomba u Seriji A!

Kako prenose mediji u Italiji, detalji oko razmene igrača su utanačeni, a lekarski pregledi će biti obavljeni u četvrtak ili petak. Kada je reč o detaljima transfera, Milan pozajmljuje Iguaina za 18 miliona evra, dok će sledeće sezone imati pravo otkupa za 36 miliona.

Sa druge strane, odbrambeni igrači Bonući i Kaldara su samo razmenjeni bez obeštećenja pošto je njihova vrednost procenjena na po 40 miliona evra.

Bonući je pristao na smanjenje plate, pa će u "svom Juveu" primati oko 5.5 miliona evra umesto dosadašnjih 7.5 miliona.

Da podsetimo, Argentinski napadač je do dolaska Kristijana Ronalda u Juventus bio najskuplji fudbaler u istoriji Serije A jer je 2016. godine prešao iz Napolija u redove Stare dame za 95 miliona evra.

Inače, na 105 utakmica, postigao je 55 golova i osvojio dve titule šampiona Italije, kao i 2 kupa. U novom klubu zarađivađe oko 6 miliona evra po sezoni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zika

    1. avgust 2018 | 21:14

    Au al je Juve jak kao zemlja ove godine ! Samo sto mislim da ce ih ronaldo malo usporiti.

  • alek

    2. avgust 2018 | 12:54

    Usporice ih kao sto je usporio real poslednjih 9 godina... :-) :-)Stvarno nekad ljudi mozga nemaju kad pisu neke komentare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA