≫ 

Dok postoji nada, možemo dalje: Lalatović veruje u pobedu Radničkog protiv Makabija!

Posle poraza od 2:0 u prvom meču, Nišlije imaju težak, ali ne i nemoguć, zadatak

  • 11

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Nenad Lalatović oporavio se od zdravstvenih problema zbog kojih nije vodio tim u prvenstvu protiv Crvene zvezde i najavio je da će ekipa učiniti sve da napravi čudo protiv Makabija iz Tel Aviva.

>>> Marko Nikolić olakšao Zvezdi put ka Ligi šampiona: Videoton izbacio nosioca za žreb u plej-ofu! (VIDEO)

Nišlije su u prvom meču poražene u Izraelu 2:0 i za prolaz u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope potreban im je ubedljiv trijumf na Čairu.

- Dokle god postoji nada, verujem da možemo. Upravo to tražim od igrača, da veruju, da izađemo hrabro, da budu konkretni. Ako damo prvi gol, uz podršku sa tribina, sve je moguće. Onda ni činjenica da igramo protiv kvalitetnijeg rivala, sa osam-devet reprezentativaca, 40 titula i 50 miliona budžeta ne znači ništa.

- Ovde je sve drugačije nego kod njih, nema vuideo rekordera i velike klime u svlačionici, teren nije kao led i možemo to da iskoristimo - rekao je Lalatović na konferenciji za medije.

VIDEO: Radnički imao prvi trening, Lalatović prokomentarisao duel

On je najavio povratak u tim oporavljenih Nermina Haskića i Ðorđa Crnomarkovića, kao i Nikole Aksentijevića, koji je izdržao suspenziju.

Da podsetimo, utakmica između Radničkog i Makabija igra se u četvrtak od 21 sat na Čairu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA