Partizan ne igra loše: Pantić dao ocenu crno-belih koja će iznenaditi mnoge Grobare! (VIDEO)

Posle pobede u dvomeču sa Litvancima, crno-beli nastavljaju kvalifikacije u Ligi Evrope

  • 14

Fudbaleri Partizana plasirali su se u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope posle nerešenog rezultata u drugom meču sa Trakaijem, koji je trenera Miroslava Đukića koštao smene.

>>> Partizan smenio Đukića, Petrić i Mirković vode crno-bele!

Posle još jedne blede partije, fudbaler crno-belih Danilo Pantić prokomentarisao je meč u Litvaniji.

- Prošli smo dalje, to je najbitnije. Primili smo taj rani gol koji nas je poremetio. Imali smo problema sa organizacijom i na kraju, 1:1 - istakao je on i dao zanimljiv odgovor na pitanje da oceni igru Partizana u ovom dvomeču:

- Partizan ne igra loše u polju. Problem su neke greške koje pravimo u nizu, ali sve u svemu mislim da igra zaslužuje jednu sedmicu.

Kompletnu izjavu Pantića posle meča sa Trakaijem pogledajte klikom na video na početku teksta.

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    3. avgust 2018 | 07:03

    Pantic, Kosovic, Zdjelar, Jankovic, Ozegovic mars iz Partizana najgori ste bre! Djukiceva smena OK ali Mirkovic da vodi Partizan greska i to debela pa jos i Petric katastrofa. Oprava mora da leti i Ilijev zajedno sa njima i zabraniti im ulazak na stadion oni su krivi sto su se navijaci Partizana podelili u tri kolone, pogledajte malo u komsiluk kako to rade navijaci CZ svi su kao jedan, tamo ako navijaci ne zele nekog igraca niko nesme da ga dovede u CZ, a u Partizanu uprava kaze nece nama navijaci da sastavljaju tim pa evo kako to oni rade zato ce i ove godine CZ da bode prvak a Partizan sa ovakvm igrom tesko da ce moci nekog da pobedi. Neka nam je BOG u pomoci!!!

  • rasa

    3. avgust 2018 | 12:26

    OVA nasa garnitura rukovodstva i igraca kao da su dosli po necijem nalogu da uniste nas PARTIZAN toliko su jadni i nesposobni

  • """

    2. avgust 2018 | 22:04

    "Partizan ne igra lose", nego ocajno sramota

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA