Bivši golman Zvezde morao da se izvinjava navijačima Sarajeva zbog srednjeg prsta (VIDEO)

Posle poraza od 8:0 popustili su živci iskusnom čuvaru mreže

  • 8

Ne biste poželeli da budete u koži golmana Sarajeva, posle ubedljivog poraza od Atalante od 8:0 na Koševu. Iako su se navijači Sarajeva nadali da bi njihov tim mogao da napravi čudo posle sjajnog rezultata u prvoj utakmici od 2:2, usledila je surova demonstracija sile tima iz Bergama u Sarajevu.

>>> Koševo ovo ne pamti, Atalanta teško ponizila Sarajevo: Bivši golman Zvezde primio OSAM golova, dizao srednji prst "Hordama zla" (VIDEO)

Već posle 18 minuta bilo je 3:0, a na kraju je golman Sarajeva, Bojan Pavlović, čak osam puta vadio loptu iz mreže.

U jednom momentu su ga najvatrenije pristalice Sarajeva žestoko izviždale i povikale su "Napolje, napolje", na šta je on nesportski reagovao pokazivanjem srednjeg prsta.

Dan kasnije, kada su se slegli utisci, Pavlović je u klupsku kameru uputio izvinjenje navijačima Sarajeva i upravi kluba istakavši da je svestan greške i da prihvata odgovornost i posledice koje klub bude izrekao prema njemu.

- Ovim putem želim da kažem da sam svestan da sam napravio glupost i pokazao jedan trenutak slabosti. Ovim putem bih se izvinio ljudima iz kluba i navijačima. Svima nam je teško zbog ovog teškog poraza, svestan sam greške i snosiću posledice koje klub bude izrekao prema meni - pokajao se Pavlović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Идемо Делије

    3. avgust 2018 | 11:59

    Ниси ти толико крив колико су твоји саиграчи, голман је последњи стуб одбране и да би дошли до тебе прво морају да пређу осталих 10 играча

  • ZoGa

    3. avgust 2018 | 13:48

    Ako nisi mogao da nadjes pravi klub gde ces da branis trebao si kopacke da okacis o klin.

  • Ečeverija,brat od strica MOMOV!

    3. avgust 2018 | 10:41

    A,našao si klub u ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA