≫ 

Đukić nije aktivirao "klauzulu": Otkrivamo kakav je sporazum postignut između Partizana i bivšeg trenera (VIDEO)

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura objasnio je za Telegraf da je Đukić ispao korektan prema klubu i da su mu vrata Humske zauvek otvorena

  • 22

Miroslav Đukić više nije trener Partizana, i zameniće ga Bata Mirković i Gordan Petrić, a odmah su se u pojedinim medijima pojavile informacije da je doskorašnji trener aktivirao "klauzulu", koja je navodno bila kočnica da i ranije napusti klupu crno-belih.

Mogla se čuti informacija da ona iznosi 400.000 evra, pa smo to proverili kod generalnog direktora Partizana Miloša Vazura, koji je otkrio da je u pitanju sporazumni raskid ugovora i da Đukić nije tražio ni dinar iznad onog do jučerašnjeg dana, kada je završio svoj posao u Humskoj.

- Sporazumno se razilazimo sa Miroslavom Đukićem, postigli smo sporazum, da se konačno prekinu sve priče koje kruže. On je pristao da mu se isplati samo ono dokle je radio u Partizanu, zaključno sa jučerašnjim danom, kada je odlučeno da on više nije trener Partizana - rekao je Vazura za Telegraf.

Vazura nije hteo da iznosi tačnu cifru koliko je Đukić zaradio tokom boravka u Partizanu, ali je istakao da je to mnogo manje od 400.000 evra.

- Nisu tačne priče o 400.000 evra, mnogo je manje od te cifre, ali ne želim da iznosim tačan podatak. To je sve cifra za vreme dok je radio u Partizanu i ništa preko toga nije tražio. Čak i to što je zaradio, Đukić je prihvatio da mu se isplati u ratama - navodi Vazura, koji ističe da je tim postupkom Đukić ostavio otvorena vrata da se uvek vrati u klub.

- Shvatio je i on da je vreme za rastanak nakon utakmice sa Trakaijem i da je za njegovu karijeru bolje da je nastavi na nekom drugom mestu. Ispao je korektan prema klubu, mogao je da kaže da ima ugovor i da zahteva isplatu celog iznosa, ali nije, jer on želi dobro Partizanu i tako je ostavio sebi otvorena vrata kluba - poručio je Miloš Vazura u izjavi za Telegraf.

VIDEO: Suma sumira utiske posle duela sa Trakaijem i crvenog kartona

(D. Uštević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Amir BGD

    3. avgust 2018 | 12:28

    Ako je tako onda svaka čast i pokazao je velicinu!

  • BasCelicni

    3. avgust 2018 | 12:37

    To je tako za javnost, a istina je da su na brzinu prodali Jovanovica za 450.000 eura, a njemu odmah dali 300.000 eura, a 100.000 eura do sledeceg juna meseca. Neka pokaže "papir. A da,ostaće poslovna tajna. Hahaha

  • N N

    3. avgust 2018 | 13:24

    Sta cekas i ti Vazura i Ilijev? Treneri samo ispunjavaju vasa naredjenja. Uprava napolje !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA