≫ 

Partizan potvrdio smenu Đukića i zahvalio mu na izuzetnim ostvarenim rezultatima!

Crno-beli su putem zvaničnog sajta poželeli bivšem treneru sve najbolje u nastavku karijere

  • 8

Partizan je i zvanično objavio ono što su svi znali! Miroslav Đukić je bivši trener i zameniće ga Zoran Mirković i Gordan Petrić.

Crno-beli su se u saopštenju na zvaničnom sajtu zahvalili Miroslavu Đukiću na ostvarenim rezultatima i poželeo mu sve najbolje u nastavku karijere.

>>> Đukić nije aktivirao "klauzulu": Otkrivamo kakav je sporazum postignut između Partizana i bivšeg trenera

U saopštenju je preneta i Đukićeva zahvalnost Partizanu na saradnji, a prenosimo ga u celosti:

- Fudbalski klub Partizan je, nakon sastanka sa trenerom prvog tima, na danas održanim sednicama Odbora za hitna pitanja i Upravnog odbora doneo jednoglasnu odluku da sporazumno raskine ugovor sa gospodinom Miroslavom Đukićem.

- Fudbalski klub Partizan se, ovom prilikom, istinski zahvaljuje dosadašnjem treneru Đukiću na predanom i profesionalnom radu, izuzetnim ostvarenim rezultatima u evropskim takmičenjima, osvajanju nacionalnog fudbalskog Kupa i želi svaku sreću i uspeh u nastavku njegove trenerske karijere.

- Miroslav Đukić ističe svoju zahvalnost Partizanu, veoma korektnoj i iskrenoj međusobnoj saradnji, podršci i svesrednim nastojanjima na ostvarivanju kvalitetnih rezultata dostojnih tradicije i slave kluba - navodi se u saopštenju Partizana.

VIDEO: Suma sumira utiske posle duela sa Trakaijem i crvenog kartona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • D.M.

    3. avgust 2018 | 17:32

    Bruka i sramota ! Ne zato što je ovaj smenjen , već zbog toga koga su doveli za trenera . Pa gde su oni do sada radili , i kakve su to uspehe napravili da su ih oni preporučili da dođu kod nas ! Pa zar da se svi uče na nama . E JADNI MOJ PARTIZANE ! A JADNI I MI SA TOBOM !

  • Kizo

    3. avgust 2018 | 16:46

    Neka ide i uprava

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    3. avgust 2018 | 13:34

    Драго ми је што се "спрдају" са њиховим навијачима.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA