≫ 

Zbog Partizana je rizikovao šest meseci kazne, bio kao "na iglama" mesec i po dana, sada je konačno crno-beli! (VIDEO)

U istom danu kada je ozvaničen prekid saradnje sa trenerom Đukićem, Partizan predstavio novo pojačanje - Gorana Zakarića iz sarajevskog Željezničara

  • 15

Turbulentno je u Humskoj poslednjih dana, situacije i informacije nailaze iz sata u sat, vrhunac sveopšteg pomalo haotičnog stanja bio je četvrtak kada je ekipa "tesno" prošla u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, Đukić smenjen, postavljeni Mirković i Petrić umesto njega, a samo dan kasnije - predstavljeno je novo pojačanje!

>>> Sreli smo Đukića kad se odjavio iz Humske: Srećan sam, dao sam sve od sebe, Partizan je moj klub (VIDEO)

Izraza lica kao da se ništa nije dogodilo prethodnog dana, sportski direktor Ivica Iliev je nastavio sa redovnim aktivnostima, izašao pred novinare i predstavio novog igrača za koga se zalagao - Gorana Zakarića iz sarajevskog Željezničara, zvanično najboljeg igrača Premijer lige BiH.

U pitanju je momak oko kog je Partizan dugo "lomio" upravu Želje da se realizuje transfer. Zakarić je čak bio i suspendovan od strane sada već bivšeg kluba, jer je bez dozvole ušao u pregovore sa crno-belima što je otežalo čitav posao koji se na kraju, ipak, srećno završio po sve tri strane.

- Danas je izuzetno turbulentan dan, već ste svi dovoljno upoznati sa detaljima koji su se dešavali (vezano sa otkazom treneru Đukiću, prim. aut) - otvorio je izlaganje Iliev, od koga će predsednik kluba Milorad Vučelić, barem je tako najavio dan ranije, tražiti odgovornost za neubedljive igre tima od starta sezone.

Zakarić je igrač koji bi moža mogao da doprinese da igra Partizana bude bolja, življa, tečnija, po ukusu navijača.

- U ovom trenutku ono što je najbitnije, to je da predstavim našeg novog igrača Gorana, i da mu poželim dobrodošlicu - dodao je Iliev, pa otkrio neke detalje vezane za sam transfer, koji nije bio najjednostavniji.

Foto: youtube/printscreen/fkpartizan

- Ono što me raduje je da smo istrajali do kraja u nameri da ga dovedemo, i mogu reći da je to bilo uzajamno. Velike zasluge za to idu na njegovu adresu, bio je spreman da rizikuje šest meseci svoje karijere, sve je učinio da postane igrač Partizana. Na kraju smo, zajedničkim snagama, uspeli da ubedimo naše prijatelje i kolege iz Željeznčara da je najbolje za sve strane da Goran pređe u Partizan. Imao je veliku želju i to raduje svakog navijača. To je i pokazatelj kakv rejtinig ima Partizan na prostorima bivše države.

Zakarićevoj sreći nema kraja, to je bilo očigledno iz svake njegove reči na predstavljanju.

- Mislim da sam danas, haj'mo reći tako, najsrećniji čovek na svetu, jer sam stvarno imao težak period od mesec i po dana iza sebe. Ali kao što je sprotski direktor rekao, uspeli smo sve to da pregrmimo i da dođem u klub za koji sam, od prvog dana kada sam čuo da me želi, sve druge ponude stavio po strani. Čim sa dobio od menadžera informaciju da je Partizan u kontaktu sa njim i da žele da budem deo kluba, rekao sam sebi da želim da budem tu i da me sve druge ponude ne zanimaju. Imao sam samo jednu želju - rekao je Zakarić, pa nastavio hvalospeve o srpskom klubu koji je prepoynao u njemu dobar zalog za budućnost..

>>> Đukić nije aktivirao "klauzulu": Otkrivamo kakav je sporazum postignut između Partizana i bivšeg trenera (VIDEO)

- Svi znamo šta je Partizan, da je to veliki klub, najveći na ovim prostorima, da imaju najveće navijače i jedva čekam da se priključim ekipi i dočekam celu tu atmosferu oko stadiona. Kažem, bilo je malo teško, ali na zadovoljstvo svih nas uspeli ssmo da završimo transfer. Hvala i ljudima iz kluba koji su pokazali strpljenje za mene. Osećam se jako srećno, jedva čekam novi početak sa Partizanom, nadam se da ću dati maksimum u svemu što sledi, da ću pomoći i Partizanu i sebi u ličnoj afirmaciji.

VIDEO: Poslednja Đukićeva izjava pre nego što je napustio Humsku!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    3. avgust 2018 | 21:08

    Koliko je i dali je veliki klub Partizan,pokazuje to koliko nas prate iz kluba vecitog rivala,odnosno komsinice. Brojniji jeste ali nikad verniji od nas Grobara .Partizan se voli za druge se navija.

  • Dasa

    3. avgust 2018 | 15:57

    A jel pimpovao!?

  • Ja...RS

    3. avgust 2018 | 16:35

    Bomba !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA