Čelsi žestoko kaznio pobegulju Kurtou, sad je jasno da "plavci" moraju da traže novog golmana

Belgijanac "na ledu" pošto se nije pojavio na treningu posle odmora, iza svega stoji njegova želja da pređe u Real

  • 4

Čelsi će po svemu sudeći morati da potraži novog golmana za narednu sezonu, jer aktuelni Tibo Kurtoa, očigledno, ne želi više da stoji među stativama ekipe iz Londona.

O tome svedoči vest da se u utorak nije pojavio na trenignu, prvom na kojem je trebalo da se pojavi posle odmora nakon svetskog prvenstva, što je odmah izazvalo sumnje da ni nema nameru da se vrati, jer želi da ide iz kluba.

>>> Real nudi 225 miliona za dvojicu Belgijanaca iz Čelsija! (FOTO)

Naravno, klub kakav je Čelsi ne prašta takve ispade ni najvećih zvezda tima, pa će Kurtoa po kratkom postupku biti kažnjen oduzimanjem dvonedeljne plate što u njegovom slučaju iznosi 220.ooo evra.

Prema informacijama koje kruže u stranim medijima poslednjih dana, Real želi Belgijanca, ali Čelsi neće tako lako izaći u suret željama evropskog prvaka, za usluge sjajnog golmana Madriđani će morati da izdvoje oko 50 miliona evra.

To je cena ispod koje neće ići Čelsi u eventualnim pregovorima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    7. avgust 2018 | 16:56

    Озбиљан клуб, нису ко гробари. Код њих скоро сваки стренџер мора да окасни. Кад се сетим оног Тарибо Веста, па скоро и од ових неких нових, само што не могу да се сетим ко беше. Нису фудбалери којих би се неко сећао.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA