Milojević: Radimo na dovođenju špica, da je kriterijum bio drugačiji svi u Spartaku bi dobili žuti karton!

Trener Zvezde istakao da je odigrano tek prvo poluvreme

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika nibrS
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • vuvuzela

    08. avgust 2018 | 16:38

    Stojiljkovica sto dalje od ekipe, u prvom monutu dobija loptu na 7 metara od gola i niko oko njega a on iga dupli pas sa radonjicem, znaci decko nema pregled igre i donosi lose odluke. Tek kada je izasao licili smo na nesto. Radonjic je malo koriscen. Ben na losoj poziciji koja mu nikako neodgovara a i vidi se covek nemoze da dise posle 60 minuta, isto vazi i za stojkovica. Mislio sam da ce poceti sa simicem razbijacem i mislim da mu je to pored stoiljkovica ogromna greska. Stojiljkovica vratiti odakle je doso jer nije on za zvezdu. Ekipa je veceras bila potpuno asinhronizovana.

  • pedja prijedor

    08. avgust 2018 | 12:31

    neka jovelja i pavkov griju klupu dok igramo sa upola spremnim i van forme napadacem a trazimo nekog vrsnog da ga kupimo pored ove dvojice gore pomenuti van pameti,a pored krsticica i jovicica niko nezasluzuje prolaznu ocjenu,igraci su mislili da ce trnova da se prepadne navijaca damo im tri komada i teraj dalje,sa ovakvim pristupom i rezultatom tamo nemamo sta traziti.Sramota je nedati jovelji sansu djete se dokazalo vec sad a njega ni u protokolu,lunjajte po evropi trazite jeftine i isfurane napadace dok nam djeca propadaju i to kakva djeca.

  • Ja

    08. avgust 2018 | 12:11

    Milojeviceve greske su bile kao protiv CSKA prosle godine - kasni sa izmenama i oet igra po jednoj strani. Prosle godine smo imali samo desnu stranu, sada samo levu. Srnic mora da bude starter umesto Bena i da se da sirina napadu, a dodatno sto se Srinc vraca u odbranu i on i Stojkovic su vec uigran tandem od prosle godine. Sam Stojkovic po desnoj strani nema rezultata i ni protiv Spartaksa ni protiv Suduve, a tek nece imati protiv tima koji je daleko jaci od prethodno navedenih! Stoiljkovic je van forme i nije nista uradio ni "na krovu" da nije bilo one greske igraca - tu njegove zasluge nema. Ako startuje sa Pavkovom barem ce imati ko da skace na centarsut(eve). Ovako svaki centarsut je lagano otklonjen od visocijih centralnih bekova Spartaka. I svi znaju da zbog toga ce lopta ici "po travi" i da se nece ni poklusati visocijom loptom. Ebsilio je odlican ali za 60 minuta. Preko toga polako nestaje na terenu (i taj je izmena trebala ranije) - logicno, Simic od 60. minuta da se zadrzi tempo igre. Penali koje Ben izvodi. Ovo mu je drugi ovakav penal. Lopta je prespora. Licno mislim da ce ga neki golman sacekati na crti i ne da ce odbraniti vec uzeti loptu kao da mu je dodao. Milojeevic je dobar trener, koji i znanjem i ponasanjem ima veliku podrsku kod navijaca i struke ali ako ove stvari ja primetim, on bi trebao da ih vidi bolje i ranije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA