≫ 

Partizan mora uvek da ide na pobedu, ali u ovom trenutku bi i remi značio: Mirković optimista pred duel u Danskoj! (VIDEO)

Trener crno-belih veruje da bi jedna dobra utakmica podigla tim iz sivila u kome se našao

  • 13

Fudbaleri Partizana, sa novim trenerom Zoranom Mirkovićem, pokušaće da iznenade Nordsjeland u Danskoj i tako trasiraju put ka 4. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Utakmica je na programu u četvrtak od 19.45 (Sport klub), crno-beli su već danas na aerodromu, a trener Mirković imao je samo dva dana da pripremi tim.

>>> Partizan sutra igra prvi meč pod komandom Bate Mirkovića. Kvota da će slaviti u Danskoj je čak 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Nordsjeland - Partizan.

- Vremena je malo, ritam utakmica četvrtak - nedelja, nije moguće raditi nešto više od detalja. Idemo na put bez Sume, Tošića i Cucina. Igramo protiv jedne dobre ekipe, mlade poletne, igraju brz fudbal. Igra se na veštačkoj travi. Imaćemo težak zadatak, ali mislim da smo spremni i treba nam jedna dobra utakmica da bismo se konsolidovali - kaže Mirković.

Foto: Telegraf

Na pitanje koji rezultat bi bio zadovoljavajući za Partizan, strateg crno - belih odgovara:

- Partizan mora da ide na pobedu, sada da kalkulišem da li bi nam odgovovarao nerešen rezultat, sada u ovoj situaciji verovatno da - dodao je on.

Usledilo je pitanje o Dancima i tom da li su ih skenirali dobro

- Gledali smo četiri utakmice prethodne izuzetno brzi agresivni opasni u kontranapadima. Mi možemo da se suprostavimo dobrom postavkom i isto trkom i brzinom - objasnio je trener Partizana.

VIDEO: Goran Zakarić novo pojačanje Partizana

(Z. Ivković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Navijac

    8. avgust 2018 | 08:42

    Volim Partizan srcem i dusom ,ali su na terenu mlitavi bez volje i zara za pobedom nema elana. Ne brukajte ime PARTIZANA. Dajte volju navijacima da uzivaju u fudbalu.

  • srecno momci

    8. avgust 2018 | 08:24

    Nema tu da ili ne..idemo tamo dati gol i tu je kraj price..ekipa ce pokazati da nose dres ponosa srbije onoga postenoga dijela i bas zato ne smiju razocarati...samo hrabro i sportski kako dolikuje partizanu..nismo mi ko neki drugi...

  • Miki rubiroza

    8. avgust 2018 | 12:04

    Hahahah kakva izjava,to bi bilo isto kao kad bi rekao da igras recimo protiv Barselone "Partizan uvek ide na pobeda ali bi sad bili zadovoljni da nas pobede sa sto manje golova"....pobednicki mentalitet nema sta......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA