≫ 

Zoran Tošić operisan u Nemačkoj!

Ofanzivni vezista crno-belih je ''morao pod nož'', a operacija je dobro prošla

  • 3

Najiskusniji fudbaler Partizana, Zoran Tošić, operisao je meniskus u nemačkom Augzburgu i čeka ga dvoipomesečno odsustvo sa terena.

Ofanzivni vezista je operaciju obavio kod specijaliste za povrede kolena, čuvenog doktora Ulriha Beniša.

>>> Partizan sutra igra prvi meč pod komandom Bate Mirkovića. Kvota da će slaviti u Danskoj je čak 2,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Nordsjeland - Partizan.

- Operacija je prošla dobro, sledi period rehabilitacije od dva meseca posle koje će se videti rezultati zahvata - izjavio je lekar crno-belih Ilija Rosić.

Tošić se leta prošle godine vratio u Partizan, imao je dosta problema sa povredama, ali i nekoliko odličnih partija, pre svega u Evropi.

Igrao je još za Mančester junajted, Keln i moskovski CSKA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Micko

    8. avgust 2018 | 10:45

    Zato ga i nisu vise hteli u CSKA a i niko drugi u Evropi znali su za taj problem koji ima tako da...nazalost fudbal je biznis i nece niko da te placa ako ne prihodujes dal si povredjen ili bilo koji drugi razlog nebitno je,i onda im ostaje Srbija kao obecana zemlja gde dobiju mnogo dobre plate na staru slavu iako su povredjeni ili matori kao npr Sasa Ilic ili Milijas koji u sezoni ne odigraju sve ukupno 3 utakmice a i to sto odigraju kao na revijalnoj utakmici opusteno i bez napora.

  • Grobar!!!

    8. avgust 2018 | 13:12

    Brz opravak majstore!

  • N N

    8. avgust 2018 | 22:11

    Brz oporavak brate.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA