≫ 

Kafu doputovao u Beograd, debituje tek posle Trnave (FOTO)

Brazilac će biti promovisan u petak na Marakani

  • 28

Žonatan Kafu je sleteo u Beograd! Najnovije pojačanje Crvene zvezde stiglo je u glavni grad Srbije malo pre 14.00 časova i tokom popodneva bi trebalo da potpiše ugovor sa srpskim šampionom.

Brazilac će najpre ići na lekarske preglede i ako sve bude u redu nosiće narednih godinu dana Zvezdin dres kao pozajmljen igrač Bordoa.

Njegova godišnja plata biće 700.000 evra, a Zvezda će moći da ga otkupi za četiri miliona evra.

Promocija Kafua očekuje se u petak na Marakani, a vredi pomenuti da neće biti na raspolaganju Vladanu Milojeviću za revanš meč sa Spartakom iz Trnave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ben

    9. avgust 2018 | 16:14

    Ko kaže da je Cafu loš igrač nema pojma o fudbalu! Doveli smo možda i najboljeg stranca u poslednje vreme! Cafu je igračina i to će pokazati. Barvo Mrkela, bravo doktor Zvezdane- Terza MAGIJO! A komšije što se raspadaju po svim šavovima neka crknu od muke!

  • Marko

    9. avgust 2018 | 17:32

    Igrac je vrhunski nema sta ,ali videcemo kako ce se uigrati! Za sada Miloju ide od ruke kako uigrava novajlije,verovatno ce tako biti i sa Kafuom. Verujem u siguran prolaz u Ligu Evrope a nadam se ligi sampiona naravno,medjutim Salzburg je ozbiljan tim i favorit,a iako ispadnemo od Trnave ogromni smo favoriti protiv Olimpije odnosno Helsinkija i tu ocekujem rutinski prolaz tako da kako god okrenes "Zima stize" 😉☺

  • Mokiceli

    9. avgust 2018 | 15:43

    Gade mi se ovi cinicni komentari i ovi sto pokusavaju da budu duhoviti. Zvezda je dovela vrhunskog igraca koji nas je pre dve godine oducio od fudbala. Sto se tice nase dece, trnutno nemamo talentovane igrace. Srbija nije fudbalska zemlja i mladi fudbaleri nisu ni blizu kosarkasa. Poneki bljesak poput Novog Zelanda ne moze to da prikrije. Da li su Turski, Kiparski i ostali klubovi postali babaroge za nas zbog toga sto im igraju njihovi klinci? Pa gubili bi sve sa 5:0 kao sto su i gubili pre dvadeset godina. Nisu talentovani i tacka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA