Možda me postave za direktora kampa: Milijaš oduševljen Dekijevom školicom fudbala! (FOTO)

Kamp Deki 5 posetio je i Stankovićev veliki prijatelj Nenad Milijaš

  • 0

I pored zgusnutog rasporeda utakmica na startu sezone kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš ugrabio je prvi slobodan trenutak kako bi došao na Zlatibor i posetio fudbalski kamp Deki5.

Milijaš se sa zadovoljstvom odazvao pozivu svog velikog prijatelja Dejana Stankovića da se druži sa mališanima koji vole fudbal.

>>> Čuo sam da Zvezda ovde ima pripreme, to mi je dovoljno: Materaci posetio kamp Dekija Stankovića, pa se raspričao o Sergeju (FOTO)

Pre Milijaša, fudbalski kamp Deki5, koji se održava od 28. jula do 18. avgusta, posetili su Saša Ilić, Marko Pantelić, Kristijan Kivu, Marko Materaci. Prema najavama Dejana Stenakovića, tu neće biti kraj iznenađenjima.

- Ova deca su zaista privilegovana što učestvuju na ovakvom kampu - ne skrivajući zadovoljstvo onim što je video počinje priču Milijaš:

Dejan Stanković i Nenad Milijaš; Foto: Promo/Deki5

- Odlično poznajem Dekija, veliki smo prijatelji, očekivao sam da će sve biti na vrhusnkom nivou, ali čak sam i ja pomalo iznenađen kako je sve profesionalno organizovano. Svaka čast njemu i svim ljudima u organizaciji, jer su uradili fantastičan posao. Veliko mi je zadovoljstvo što sam se družio sa ovom decom, a već sam se dogovorio da dođem i u treću smenu, na moje insistiranje - rekao je Miljaš i potom dodao:

- Ko zna, možda me postave za direktora kampa - nasmejao se Mlijaš.

Osim fudbalskih lekcija na terenu, Milijaš je polaznicima druge smene kampa Deki5 dao mnogo korisnih saveta i podelio neke zanimljive priče iz svoje bogate karijere. Deca su ga pozdravila gromoglasnim aplauzima i skandiranjem "Miki kapiten, jedan je Miki kapiten".

- Deki je bio kapiten, on je rođeni vođa, to se vidi i ovde na kampu. On nije ovde proveo samo 15 minuta, sve vreme je na Zlatiboru, hoće sve da objasni, da im pokaže... Klinci zaista mogu da nauče mnogo od njega, a ono što sam video je da su prezadovoljni. Ovo je nešto novo za njega i evidentno je da se maksimalno posvetio ovom projektu što je za svaku pohvalu.

Na novom zadatku: Stanković, Antić i Milijaš; Foto: Promo/Deki5

Nezabolizna tema bio je revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Spartakom iz Trnave:

- Možemo reći da je to sada utakmica sezone za nas. Mislim da imamo kvalitet, da imamo snage i možemo da prođemo. Bitno je samo da mi odigramo na nivou na kom znamo i možemo - zaključio je Milijaš.

VIDEO: Nenad Milijaš o govori o Večitom derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA