≫ 

Muk u Nišu i pored pobede, hitna pomoć odvezla golmana Radničkog posle jezivog sudara sa napadačem Voždovca (VIDEO)

Ivan Bulajić zadržan u bolnici zbog kontuzije mozga

  • 2

Rezultat prve utakmice četvrtog kola Superlige Srbije na Čairu između Radničkog i Voždovca, koji je u 88. minutu golom Nome, Radnički dobio sa 1:0, potpuno je ostao u drugom planu posle strašne povrede golmana Ivana Bulajića.  

>>> Finale Kupa, Lalatović daje gol Partizanu iz penala! Trener Radničkog na treningu pokazao cilj u ovoj sezoni (VIDEO)

Čair je bukvalno utihnuo, a utakmica je stala u prvom poluvremenu, zbog opasne povred Bulajića na kojeg je naleteo napadač "Zmajeva" Nikola Srećković i udario ga direktno u glavu.

Bulajić je ostao na travi bez svesti, lekari su odmah reagovali, ali pre toga saigrači koji su prisebnom reakcijom uspeli da spreče najgore.

Odmah je bilo jasno da je utakmica završena za "jedinicu" Lalatovićevog tima, a da je situacija i te kako ozbiljna pokazalo se kada su na teren stigla kola hitne pomoći.

Bulajić je hitno prevezen u bolnicu gde je konstatovana kontuzija mozga i zadržan je u Urgentnom centru.

Povređeni golman je inače druga Lalatovićeva opcija u odsustvu povređenog Mladena Živkovića, pa je trener Nišlija sa klupe digao i na gol poslao treću rezervu Milorada Kojića.

Tako je prvi ovonedeljni superligaški susret počeo pobedom domaćina na samom kraju meča, ali i strašnom nesrećom koja je, na žalost, umalo mogla da bude kobna po čuvara mreže Meraklija.

Da podsetimo, Superliga Srbije nastavlja se u subotu, a želja svih sportskih radnika i navijača je da se golman Bulajić brzo oporavi i da u narednim mečevima bude više dobrih poteza i golova, a manje sličnih nezgoda.

Petak: 

Radnički Niš - Voždovac 1:0

Subota:

Proleter - Napredak

Bačka - Čukarički

Dinamo Vranje - Mladost

Mačva - Vojvodina

Rad - Radnik

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA