≫ 

Torcidaši upleteni u novi skandal: Brutalno pretučeni navijači Porta u Hrvatskoj! (FOTO) (VIDEO)

Navijački obračuni ne biraju ni vreme ni mesto

  • 4

Dvojicu Portugalaca, koji su u dresovima Porta bili na šetališu na Hvaru, napali su njihovi sunarodnici, verovatno pojačani sa nekoliko Hrvata.

Kako prenosi portugalski jn.pt Hrvati koji su se uključili u pesničenje dolaze iz navijačkih redova koji su bliski sa Benfikom. Ovo je posebno zanimljivo jer su No Nejm Bojsi u bliskim odnosima upravo sa Torcidom.

>>> Muk u Nišu i pored pobede, hitna pomoć odvezla golmana Radničkog posle jezivog sudara sa napadačem Voždovca (VIDEO)

Po svemu sudeći, navijačima splitskog Hajduka nije bilo dovoljno divljanje u Beogradu, već sa ratobornim ponašanjem nastavljaju i u Hrvatskoj, na domaćem terenu. Tako su na hvarskom šetalištu dali podršku kolegama iz Benfike koji su isprovocirani dresovima Porta, presreli i pretukli trojicu Portugalaca.

Oni su uspeli da se domognu kafića iz kojeg od straha isu izlazili skoro sat vremena. Mladići su se ekspresno vratili u Portugal gde su ih pregledali lekari, a podneli su i prijavu.

- Upravo su nas napali, pocepali nam majice i vređali. Da nije bilo konobara iz obližnjeg kafića prošli bismo i puno gore. Pokušao sam da im kažem da ovo nema smisla ali sam dobio šaku u glavu. Ako je ovo sportsko ponašanje, kakav će tek bit nedostatak istog. Porto zauvek - poručio je Barbosa preko društvenih mreža.

Zanimljivo je da se oglasio i Porto, i to mejlom u kojem se navodi da je žalosno da bilo koji navijač bude žrtva nasilja zbog kluba za koji navija.

VIDEO: Hrvatski huligani odlaze iz policijske stanice u Grockoj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Abc

    10. avgust 2018 | 23:14

    Koliko je bilo tih "opasnih"torcidaša? Verovatno 20-ak,na dvojicu,trojicu. "Opasni su"

  • milojko

    10. avgust 2018 | 23:25

    Kakvi idioti.Ovo sve treba voditi na psihijatriju.

  • Mimi

    11. avgust 2018 | 08:40

    Oni su kao Siptari decet na jednog pa I jesu Siptarska braca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA