≫ 

Zvezda je mnogo patila u prošlosti, ovo niko nije očekivao: Džajić razočaran posle odluke UEFA!

Džajić je istakao značaj navijača za klub

  • 48

Disciplinska komisija UEFA kaznila je Zvezdu zbog incidenata i loše organizacije na meču sa Suduvom u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa dve utakmice bez publike i 72.000 evra, što je Dragana Džajića ostavilo u neverici. 

>>> Oglasila se i UEFA, evo šta sve piše u presudi Zvezdi: Zbog ovih stavki su crveno-beli "masakrirani" (FOTO)

Počasni predsednik šampiona Srbije Dragan Džajić je istakao je za Novosti da u klubu nisu očekivali ovako drastičnu kaznu.

-  Očekivali smo jednu utakmicu, što je mnogo, a ove dve su zaista previše. UEFA očigledno insistira na nekim principima, možemo mnogo da polemišemo oko toga da li su ispravni ili ne, ali moramo da ih prihvatimo - rekao je zvanično najbolji srpski fudbaler u 20. veku.

VIDEO: Nova pesma Delija kojom vređaju Grobare

Džajić smatra da su kazne igranja pred praznim tribinama besmislene.

-  Ne znam čemu vodi takva kazna, jer ni prijateljski meč bez publike nema smisla a kamoli takmičarski. Mnogo je Zvezda propatila i u prošlosti, setite se da smo 1992. ceo ciklus Kupa šampiona igrali u Temišvaru, Sofiji. Zna se vrlo dobro kakve navijače ima Zvezda, koliko oni znače timu kao podrška i njihovo odsustvo može da se odrazi na našu težnju da i ove sezone napravimo rezultat u Evropi.

- Jer, ne radi se se samo o meču plej-ofa nego i prvom narednom, svi se nadamo na jesen. Kazna dolazi u nezgodnom momentu, videćemo da li će možda neka žalba da urodi plodom, ali iz ove kože se ne može. Moramo videti u budućnosti da nam se ovakve stvari više ne dešavaju - dodao je Dragan Džajić.

VIDEO: Zvezdan Terzić u neverici sluša prozivke Delija na račun UEFA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    11. avgust 2018 | 00:14

    Dodju izbeglice, i navijaju kosovo je srbija a pobegli sa kosova ovi iz republike srpske o mladicu a pobegli iz bosne itd....

  • milos

    11. avgust 2018 | 00:23

    Pa kad je kosovo srbija sto nisu ostali da brane svoje, nego isla moja braca i poginula

  • Beli.

    11. avgust 2018 | 00:24

    Legendo,zar ni ti ne smeš da osudiš krivce?Kao pokvarena ploča svi isto....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA