≫ 

Revija evrogolova u Srbiji: Bivši napadač Zvezde namestio sebi volejčinu, Lučanci izveli majstorsku prekid prevaru! (VIDEO)

Sjajnih golova je bilo u subotu na superligaškim terenima!

  • 0

Ipak, čini se da je najbolji delo Stefana Mihajlovića iz Rada!

Nekadašnji napadač Crvene zvezde i problematični momak srpskog fudbala, uspeo je u 5. minutu da postigne evrogol tako što je u prijemu bio leđima okrenut golu, a onda je iz prve podigao sebi na levicu i volej kakav se ne brani.

Spartak, pa opet Spartak. Zvezda posle onog iz Trnave čeka Spartak iz Subotice, a kvota da će pobediti bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Spartak.

Nije mu ostao dužan Pantelić, izjednačio je posle lepog slaloma kroz odbranu Građevinara, da bi 3:1 postavili Perendija i Filip Kasalica, koji je munjevito protutnjao po levoj strani i poslao loptu pod prečku.

U meču OFK Bačka - Čukarički, domaćini su u 90. minutu iščupali bod lepim golom Luke Mićića. Njemu su dva igrača Čuke sa 16 metara ušla u blok, a on je uspeo da pronađe rupu i napravi takav felš da golman nije mogao ništa da učini kako bi sačuvao tri boda (1:1).

Proleter i Napredak su podelili plen istim rezultatom, s time da je Čović doneo prednost domaćinima glavom, Vukanović je bod odneo u Kruševac na identičan način.

Mladost iz Lučana se specijalizovala za prekide, pa su Dinamo srušili sa 3:1 na gostovanju, a posebno je bio zanimljiv prvi pogodak.

Pavlović je krenuo da izvede slobodan udarac, ali je prevario sve igrača Dinama i prepustio loptu Pejoviću, koji je samo vrhom kopačke poslao loptu na grudi Dimiću.

On je po dobrom prijemu samo poslao nisko u drugi ugao gola Vranjanaca, drugi gol je postigao Tumbasević glavom nakon kornera, treći je delo Lazara Jovanovića iz slobodnog udarca direktno. Suraka je ublažio poraz iz penala.

VIDEO: Golman Trnave skenirao meč sa Zvezdom i najavio žestok revanš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA