Ovo što radimo nije slučajno: Terzić ponosan na tim i trenera!

Prvi čovek srpskog šampiona sijao je od radosti zbog pokazanog karektera i igara u kvalifikacijama u Ligi šampiona

  • 43

Generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić istakao je da su rezultati iz ove sezone pokazatelj da crveno-beli rade planski i da prošlogodišnji uspeh nije slučajan.

>>> Zvezda se baš oparila ulaskom u Ligu Evrope, a tek ako uđe u Ligu šampiona...

- Ponos! To je ono što me ispunjava posle pobede u Slovačkoj i još jedne obezbeđene jeseni u Evropi. Ponosan sam na sve što je Zvezda uradila! Ovim uspehom smo pokazali da prošla sezona nije bila slučajnost, da radimo sistemski i da našu Zvezdu vraćamo na mapu Evrope - kaže Zvezdan Terzić za klupski sajt.

>>> Izašle prve kvote za istorijski meč Zvezde i Salcburga!

On je imao poruku za sve koji su doprineli ovom uspehu.

Kladionica MOZZART već je izbacila kvote za meč Zvezda - Salcburg, a kec i dvojka su jednaki - 2,70. Pogledajte sve kvote za utakmicu Crvena zvezda - Salcburg.

Šteta što će biti prazna Marakana protiv Salcburga Zvezdan Terzić i Mitar Mrkela Foto: A. Nalbantjan

- Želim da se od srca zahvalim igračima, stručnom štabu, ali i svim svojim saradnicima čiji doprinos nije vidljiv javnosti u toj meri. Našim zajedničkim naporima učinili smo da Zvezda pred sobom ima još jednu fantastičnu sportsku, ali i finansijski stabilnu godinu.

- Rad u Crvenoj zvezda je zadovoljstvo ali i ogromna obaveza. Zato nemamo vremena da uživamo u ovom uspehu jer nas već danas čekaju nove obaveze i priprema utakmica plej ofa sa Red bul Salzburgom. Pokazali smo da ponovo postajemo ozbiljan klub i mogu da obećam da će armija zvezdinih navijača biti ponosna na svoju Crvenu zvezdu - zaključio je Zvezdin direktor.

VIDEO: Radonjić objasnio zašto je slavio gol kao Ronaldo, a ne kao Mesi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    15. avgust 2018 | 15:25

    Naravno da nije iznenadjenje. Milioni otpisanih dugovanja, milioni upumpani reketiranjem firmi i stotine dovedinih igraca su nakon 5 godina dale rezultat.

  • mix

    15. avgust 2018 | 15:03

    Pa sta ste uradili nesrecnice koga ste vi to izbacili... Mocni Spartaks, Suduvu i Trnavu o cemu pricamo bre??? Sve ekipe koje nisu nosioci ni u orvom kolu!!

  • Maki

    15. avgust 2018 | 13:17

    Sta god ko da kaze o ovom coveku, bi bilo glupo i neposteno od kada je u zvezdi rezultati govore samo tako nastavi Doktore da se konacno vratimo tamo gde smo uvek bili bravo.. 😀😀😀

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA