Karijus protiv Partizana leči evropske frustracije iz finala Lige šampiona?

Rival crno-belih u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope u pregovorima sa golmanom Liverpula

  • 4

Partizan ima veoma težak zadatak u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope, pošto igra protiv Bešiktaša.

Moćna turska ekipa je prošle godine sa velikim uspehom igrala u Ligi šampiona, a tamo neće igrati ponovo samo zato što je u foto-finišu izgubila titulu u Turskoj.

Crno-beli iz Istanbula žele da se dodatno pojačaju pred duel protiv Partizana, a uveliko pregovaraju sa Liverpulom oko transfera Lorisa Karijusa.

Prema informacijama iz Engleske, veliki su izgledi da se transfer i ostvari, pošto je Jirgen Klop dao zeleno svetlo da Karijus nastavi karijeru van Liverpula, nakon horor partije u finalu Lige šampiona, od koje se očigledno nije oporavio, pa je pravio kikseve i u pripremnim utakmicama.

Liverpul je iz Rome za rekordan novac doveo novog golmana - Alisona, koji je predviđen za prvog čuvara mreže, a u svojim redovima ima i Minjolea, pa je Karijus nepotreban.

Najverovatnije je da Nemac ode na pozajmicu uz mogućnost otkupa nakon godinu dana. Ukoliko se transfer realizuje ubrzo, Karijus bi mogao da debituje upravo protiv Partizana u četvrtak od 20.30.

Odgovor na to kolikoje Karijus blizu transfera mogao bi da da i duel protiv Kristal Palasa u ponedeljak od 21.00, gde ćemo videti da li će biti u protokolu.

I Kristal Palas i Liverpul odlično su otvorili sezonu u Premijer ligi, a tim Luke Milivojevića večeras igra baš sa Crvenima. Kvota na dvojku je 1,45, a na duplu šansu 1X čak 2,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Kristal Palas - Liverpul.

VIDEO: Stojković: Protiv Bešiktaša je sve moguće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GROBARČINA

    20. avgust 2018 | 15:07

    Još mi da stavimo njegovog kolegu Kljajić na gol pa da vidimo ko je veća kiksara

  • BILI🇷🇸⚫⚪☠

    20. avgust 2018 | 14:43

    Evo nam nade🥇😂😂😂

  • Navijac Cukarickog

    20. avgust 2018 | 15:23

    Grobari mozete vi da date karijusu 3 i 5 komada komada ali na kraju primate jedan vise, jbg. Mozete da me mrzite i pljujete koliko hocete ali je tako jer je besiktas jaci dovoljno da prodje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA