≫ 

Partizan i Bešiktaš bez navijača na gostovanju: UEFA zabranila Grobare u Istanbulu i Turke u Beogradu!

Evropska kuća fudbala odlučila je da na utakmicama u Beogradu i Istanbulu ne bude gostujućih navijača

  • 18
Nećemo videti ovakvu sliku u Humskoj - Bakljada navijača Bešiktaša na stadionu Partizana 2014. godine; Foto: MN Press

UEFA je utakmicu između Partizana i Bešiktaša proglasila duelom visokog rizika i zbog toga je odlučeno da na obe utakmice ne bude gostijućih navijača.

Prema tom dogovoru, ulaznice za gostujući sektor na stadionu Partizana neće biti puštene u prodaju. Isto će važiti i za gostujući sektor stadiona Bešiktaša.

Ulaznice za utakmicu u Beogradu će biti moguće kupiti samo uz lična dokumenta, maksimalno 4 uz jedan lični dokument. Ulaznice neće moći da kupe državljani Turske, kao i osobe za koje se proceni da su navijači Bešiktaša.

Takođe je veoma važno napomenuti da osobama sa obeležjima gostujućeg kluba, neće biti dozvoljen ulaz stadionima, kako u Beogradu, tako i u Istanbulu, čak i u slučaju da poseduju ulaznice za utakmicu.

Klub je još jednom apelovao na svoje navijače da se ponašaju u skladu sa bezbedonosnim preporukama, kao i da poštuju rivala, da navijaju fer i sportski i da stepeništa budu prohodna, pošto je zbog toga klub platio stotine hiljada evra kazne.

Prva utakmica na programu je u četvrtak od 20.30 na stadionu u Humskoj, dok je revanš nedelju dana kasnije u Istanbulu.

VIDEO: Stojković: Protiv Bešiktaša je sve moguće

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BILI🇷🇸⚫⚪☠

    20. avgust 2018 | 14:41

    Zna se ko su najjaci navici u EVROPI GROBARI 1970☠☠☠🐶🎃🌍

  • Aleksandar

    20. avgust 2018 | 14:47

    Igraci Partizana dobili su na samopouzdanju nakon dve pobede protiv Nordsjilanda i verujem da ce hrabro uci u mec protiv Besiktasa koji nije ni malo naivan!Nadamo se povoljnom rezultatu u Beogradu a u Turskoj da odbranimo rezultat koji cemo napraviti u Beogradu!

  • Mile

    20. avgust 2018 | 15:06

    Pa dokle će se UFA, i druge stranke iživljavati i nametati nam njihovo pravo. I to samo nama na Balkanu i Azije kao i jedan deo Rusije. To nema nikakve veze sa sportom, rizikom to je političko pitanje jer smo mi treća i četvrta klasa glupaka za njih. Vreme je dase osnuje Azijski savez i da zaživi a mi njima da pristupio. Budućnost je tu a i kultura je došla u Evropu iz Azije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA