≫ 

Deda mi je preneo ljubav prema Zvezdi: Reprezentativac Austrije ne krije za koga će navijati!

Fudbaler Bajer Leverkuzena Aleksandar Dragović nema dilemu koji klub mu je bliži u duelu Zvezde i Salcburga, iako je reprezentativac Austrije

  • 1

 Austrijski mediji sa velikom pažnjom najavljuju meč Salcburga sa Crvenom zvezdom i ističu da tamošnji prvak ima velike šanse da prvi put izbori plasman u Ligu šampiona. U centru pažnje je i austrijski reprezentativac sa srpskim korenima Aleksandar Dragović, prema sopstvenom priznanju navijač Crvene zvezde i biće na njenoj strani protiv Salcburga.

>>> Ovih 5 utakmica su delile Zvezdu od Lige šampiona: Hoće li duel protiv Salcburga zalečiti sve rane u poslednjih 18 godina? (VIDEO)

- Deda mi je preneo ljubav prema Zvezdi, bio je veliki navijač kluba iz Beograda. Odrastao sam sa velikim entuzijazmom prema Zvezdi. Često sam gledao preko tv-a derbije između Crvene zvezde i Partizana - otkriva Dragović, sadašnji član Bajer Leverkuzena.

Veliki dan za Zvezdu - mušema Lige šampiona prvi put na Marakani, i Salcburg u gostima pred praznim tribinama. Kvota na keca je vrlo primamljiva - 3,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Salcburg.

Aleksnadar Dragović (u sredini) na meču selekcije Austrije u Srbije Foto: Marko Todorović

Po njemu, nema favorita u duelu austrijskog i srpskog šampiona.

- Ne vidim jasnog favorita, Salcburg ne bi smeo da pogreši i potceni Crvenu zvezdu. Srbi imaju kompaktan tim, primaju malo golova i poseduju individualni kvalitet", rekao je Dragović i dodao da je mana Zvezde što neće imati veliku podršku navijača zbog kazne UEFA.

BATE će imati težak posao da obezbedi prolaz u Ligu šampiona jer mu je rival u plej-ofu PSV. Kvota na keca u Belorusiji je 3,60, a na dvojku 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč BATE Borisov - PSV.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA