≫ 

Igrali su protiv Bešiktaša pre 4 godine, sada su poslali poruku igračima Partizana: Ovo je prilika da im vratimo! (VIDEO)

Volkov, Ćirković i Marković se javili iz ''tuđine''

  • 5

Fudbaleri Partizana od 20.30 minuta igraju prvi meč plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope protiv Bešiktaša (Arena Sport 1), a podrška timu iz Humske stiže sa svih strana.

Među poslednjima koji su se javili jesu bivši prvotimci crno-belih Vladmir Volkov, Lazar Ćirković i Saša Marković.

Njih trojica su bili igrači Partizana 2014. godine kada su se dva kluba sastala u grupnoj fazi LE. Turci su tada slavili 4:0 u Beogradu i 2:1 u Istanbulu.

- Vama ne bi trebalo mnogo da govorim. Znate ko ste, šta ste, za koga i pred kim igrate. Stadion će biti krcat, a publika vaš 12. igrač. Nema predaje. Do poslednjeg atoma snage, do poslednjeg sudijskog zvižduka, uz malo sreće, ovo je prilika da im vratimo. Napred Partizan - rekao je Volkov.

- Lako je reći „izađite na teren i lopta će sama u gol“. Neće. Ali... Kao što smo mi igrali grupnu fazu Lige Evrope, a vi čuveno proleće, znate da ništa nije nemoguće. Zato je pravo vreme da im vratimo. Samo hrabro i do pobede - rekao je Marković koji je bio strelac u tom drugom meču.

- Nadam se da razmišljate kao ja, ovo je prilika da im sve vratimo. Koliko god ovakve utakmice bile teške, ujedno su i najlepše. Mnogo puta ste dosad pokazali karakter, ne sumnja niko da će tako biti opet. Imaćete krcat stadion, odličnu atmosferu, na vama je da to iskoristite i vratite na najbolji mogući način. Srećno! Uživajte! Budite hrabri, ali hladne glave do pobede - rekao je Ćirković.

VIDEO: Stojković: Protiv Bešiktaša je sve moguće

VIDEO: Marković o Bešiktašu: Svi znamo kakav su oni tim

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    23. avgust 2018 | 15:05

    Samo realnost,nemam nista protiv partizana,ali bivsi fudbaleri ili ne prate klub svoj ili se prave ludi!miletici,valijant,sehovic,da ne nabrajam ostale ne mogu surdulicu da dobiju,a ne da prodju besiktas,ako prodju ja cu reci da sam totalna neznalica

  • Kursumlija

    23. avgust 2018 | 14:55

    🤣🤣🤣🤣🤣sve igrac do igracaaaa...

  • Marko

    23. avgust 2018 | 17:11

    Ja kao partizanovac mogu samo da kazem da nazalost nemamo pojma

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA