Hoće li UEFA popustiti na dan meča sa Salcburgom? Evo ko su ljudi koji odlučuju o Zvezdinoj žalbi!

Internacionalni tim će ponovo proceniti Zvezdin slučaj

  • 9

FK Crvena zvezda kažnjen je sa dve utakmice bez publike, ali je uložena žalba koja će se razmatrati 29. avgusta, na dan revanša plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona u Salcburgu.

Prva utakmica je već prošla bez publike, crveno-beli su protiv Red Bul Salcburga remizirali bez pogodaka, ali postoji nada da će se u grupnoj fazi Lige šampiona ili Lige Evrope igrati pred navijačima.

Crveno-bele će braniti Zoran Damjanović koji je već uspevao da poništi kazne UEFA protiv Crvene zvezde i Partizana, a konačna odluka pašće 29. avgusta uoči revanš meča!

Nikome ne prija igranje pred sablasno praznim tribinama Foto: Marko Jovanović

Ukoliko crveno-beli ponište polovinu kazne, nema sumnje da će i to biti dodatni nalet samopouzdanja za ekipu Vladana Milojevića, a posebno je zanimljiv tim koji će odlučivati o kazni.

Na čelu je Španac Pedro Tomas, slede Holanđanin Mihael Jozef Mesen, zatim Turčin Levent Bičakči i Šveđanin Bjorn Alberg.

Ostatak tima koji će presuditi čine Italijan Đanluka Daloja, Englez Beri Brajt, Francuz Tomas Kajol, Austrijanac Tomas Holerer, Bugarin Ivajlo Ivkov, Nemac Rajner Koh, Švajcarac Urs Rajnhard, Ukrajinka Olga Žukovska.

VIDEO - Golman Zvezde otkrio da li priželjkuje penale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • margaret thatcher

    23. avgust 2018 | 19:46

    Ma nema šanse! Boga da molimo da u Salcburgu tzv navijači / huligani ne povećaju kaznu na izbacivanje. Zvezdo, odmah se od njih javno ogradi !

  • Sljiva

    23. avgust 2018 | 18:53

    Svedjanin i Turcin... Nema od toga nista

  • nscz

    23. avgust 2018 | 19:30

    Spanac i Turcin? Nema tu vajde

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA