≫ 

Partizan ponovio Zvezdinu grešku: Bešiktaš za minut izjednačio, crno-beli sa 1:1 jure Ligu Evrope u revanšu! (VIDEO)

Crno-beli poveli brzo protiv turske ekipe, još brže su prokockali prednost

VIDEO - Navijaču pozlilo posle gola Bešiktaša

Fudbaleri Partizana dočekali su Bešiktaš u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, herojski su odigrali sa 1:1 i imaju za čime da žale!

>>>Bolna ispovest Stjepana Bobeka: Kako sam bežao od ustaša, šta mi je uradio čelnik Zvezde i kako me je izdao Partizan (VIDEO)

Trener Bešiktaša najavio je žestok okršaj iako mu je tim bio favorizovan, dok se Zoran Mirković postavio u skladu sa svojom igračkom reputacijom, sa velikom dozom sportske drskosti.

Nema lakih prodora Foto: Marko Jovanović

Takav pristup je na kraju i viđen, Partizan je bacio rukavicu u lice istanbulskom timu, što je donelo potpuno ravnopravnu partiju pred revanš 30. avgusta.

Ispostavilo se da je Partizan napravio Zvezdinu grešku iz meča sa Trnavom, pošto je za minut ispustio vođstvo, već u 15. minutu je postavljen konačan rezultat.

Ipak, prikazano na  terenu, baš kao u Zvezdinom slučaju, govori da crno-beli imaju šta da kažu rivalu u Istanbulu za nedelju dana!

Podrška na tribinama Foto: Marko Jovanović

Partizan - Bešiktaš 1:1

Stadion: Partizan Gledalaca: oko 20.000 Sudija: Ivan Kružlijak, Slovačka

Partizan: Stojković, Valijente, Marković, Miletić N. R, Miletić N. G, Zdjelar, Kosović (od 66. Šćekić), Janković (od 35. Ivanović), Pantić, Zakarić, Gomeš (od 73. Nikolić)

Bešiktaš: Zengin, Adrijano, Pepe (od 76. Roko), Vida, Gokan Gonul, Tolgaj Arslan, Medel, Ujsal, Erkin, Kvarežma (od 78. Tore), Larin

Borba za Ligu Evrope Foto: Marko Jovanović

TOK MEČA

Igrački drčni pečat Zorana Mirkovića video se i u novom pristupu crno-belih, nije bilo nepotrebnog i preteranog respekta prema Bešiktašu, od starta je Partizan krenuo hrabro i sa namerom da se pokaže kao dostojan rival, pa je već u prvih pet minuta na muke bačen Domagoj Vida.

Grobari opravdali očekivanja Foto: Marko Jovanović

Suočio se hrvatski štoper i sa zvižducima svaki put kada primi loptu, nisu mu navijači zaboravili pevanje ustaških pesama tokom Mundijala, a dočekali su njegov kiks u 14. minutu.

Tada je on procenio loše let lopte, dok je Rikardo Gomeš bio spreman za udarac glavom na drugoj stativi. Bacio je gol navijače u trans, ali su onda crno-beli prepisali grešku Crvene zvezde iz meča sa Trnavom.

Borba za svaku loptu je bila žestoka Foto: Marko Jovanović

Već u prvom sledećem napadu, Bešiktaš je izjednačio kada je Kvarežma dugo fintirao na desnom krilu, a onda uposlio Arslana. U tom trenutku, let lopte loše je procenio Zdjelar koji je isprva bio uz Arslana, a Stojković je bio razoružan kada je igrač Bešiktaša bio u situaciji da bira kako će da ga matira.

Od tog momenta se vodila žestoka borba za svaki pedalj terena, a maler je dočekao Partizan kada je Janković morao da izađe zbog povrede. Zamenio ga je Ivanović da bi zatim usledila serija kartona. Opomenuti su Ivanović, R. Miletić i Kosović, koji će morati da propusti revanš zbog ove kazne.

Svetski vicešampion Vida je imao muke sa Miletićem Foto: Marko Jovanović

Drugo poluvreme donelo je sjajan nalet Partizana, Zakarić je dominirao po krilu i naterao je Medela da pokaže svoju prljavu stranu pri oštrim faulovima, ali je nedostajala završnica.

Miletići su pokušavali na centaršut da donesu novo vođstvo, ali su udarci završavali uz okvir gola. Ta startna inicijativa trajala je 15 minuta, onda je Bešiktaš uspeo da umrtvi igru i uvede meč u svoj željeni tok.

Miletić je dobio žuti za patosiranje Kvarežme Foto: Marko Jovanović

Tako nešto se naziralo i sa izmenama, dugo su Turci čekali na promene, u finišu su zamenjeni Kvarežma i Pepe, dok je Erkin propustio jednu izglednu šansu za preokret.

Sada je na Partizanu da pokaže sličan pristup u revanšu i ima čemu da se nada!

Strelac gola crno-belih Foto: Marko Jovanović

VIDEO - Grobari uz baklju poslali poruku ubijenom drugu

VIDEO - Pune tribine bodre Partizan u meču sa Bešiktašom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grobari zvezdara

    24. avgust 2018 | 00:16

    E kako primismo gol glup nikooo bre da skociiii nije ovaj besiktas nista narocito srecno i zvezdi i partizanu

  • Delija

    23. avgust 2018 | 20:20

    Za koga da navijam kad igraju hrvatski klub protiv turskog.

  • NesaCZ

    23. avgust 2018 | 23:00

    Zvezdas sam ali otvoreno kazem partizan je igrao hrabro. Besiktas nista, a toliko vrede... Sta da vam kazem komsije, udrite tamo pa kom obojci kom opanci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA