≫ 

Partizan u Istanbul ide bez dvojice bitnih igrača, Bešiktaš u revanšu jači za trojicu napadača!

Kosović je zaradio suspenziju, dok je Janković povređen i pitanje je da li će se oporaviti za tako kratko vreme

  • 25

Trener fudbalera Partizana Zoran Mirković izjavio je, nakon meča sa Bešiktašom, da su zalaganje i borbenost bili na zavidnom nivou i da ekipa ima aktivan rezultat uoči revanša

Podsetimo, crno-beli su na svom terenu odigrali 1:1 u prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope.

>>> Posle beogradskih 1:1, izašle su kvote za istanbulski revanš Bešiktaša i Partizana. Kvota da ekipa Bate Mirkovića neće izgubiti (dupla šansa X2) je 2,31. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bešiktaš - Partizan.

- Mogu da budem zadovoljan, zeljom, borbenošću, igrom. Želeli smo zaista tu pobedu. Što se tiče same igre, uvek može da bude bolja, mada smo mi napravili dosta šansi. Zalaganje i borbenost je bilo na zavidnom nivou - rekao je Mirković na konferenciji za medije posle utakmice.

Prema njegovim rečima Partizan ima aktivan rezultat pred revanš.

Zoran Mirković izlazi na teren Humske Foto: Marko Jovanović

- Izuzetno teška utakmica, rovovska bitka u većem delu utakmice, ni mi, ni Bešiktaš nismo uspeli da dođemo do igre, bilo je izuzetno malo prostora. Znali smo pre utakmice da igramo protiv velike ekipe sa izuzetnim pojedincima, kojima je malo prostora potrebno da naprave problem protivničkoj ekipi. Matematicki imamo negativan rezultat pred odlazak na revanš u Istanbul, ali rezultatski imamo aktivan - dodao je šef struke crno-belih.

Kada je reč o igračkom kadru za revanš jedina nepoznanica je da li će Marko Janković biti spreman.

>>> Iz tog tanjira sam dugo jeo, sve najbolje! Stojković kratko prokomentarisao otpisivanje sa spiska reprezentacije (VIDEO)

- Jedino je sigurno da Nebojša Kosović neće igrati zbog kartona, a Janković će se nadamo oporaviti do četvrtka. Mi vidimo svoju šansu i u revanšu i ako nam se ukaže nećemo je propustiti - kazao je Mirković.

GUNEŠ: NE GARANTUJEM POBEDU U REBANŠU, VRAĆAJU SE LENS I BABEL

Trener Bešiktaša Senol Guneš Foto: Marko Jovanović

Trener Bešiktaša Senol Guneš rekao je da ih je gol na početku meča malo poremetio njegov tim, ali da su se na sreću brzo vratili.

- Igrali smo dobro, međutim u početku smo primili gol što nam je pokvarilo raspolozenje, ali smo odmah izjednačili i vratili raspoloženje. Ovo je za nas bila teška utakmica zbog gustog rasporeda, ali ne može se svaki put dolaziti odmoran na utakmicu - kazao je Guneš.

On je dodao da je Partizan dobra ekipa kako pojedinačno tako i ekipno.

- Partizan ima dobre igrače kao što su Gomeš, Janković, Zakarić. Ne vidimo nikakvu garanciju da ćemo pobediti u Istanbulu, smatramo i da će tamo biti teška utakmica - rekao je Guneš.

Prema njegovim rečima Džermejn Lens i Rajan Babel će biti spremni za revanš, dok će se za Pepea više znati nakon pregleda. Takođe, i Alvaro Negredo će biti u timu, jer je odradio jedan meč suspenzije.

Revanš je na programu sledećeg četvrtka u Istanbulu.

Izjava Gorana Zakarića posle meča Partizana i Bešiktaša:

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    24. avgust 2018 | 09:01

    Ljudi ovde igrali za kladzu, kad su slucajno primili gol odma u sledecem napadu su ga dali,sto pokazuje da mogu da nam daju gol kad god hoce! U Istanbulu ce biti 4-5 lagano. Treba reci da je i partizan pruzio 200% svojih mogucnosti.

  • BILI🇷🇸⚫⚪☠

    24. avgust 2018 | 08:57

    Nek se plase Turci

  • nscz

    24. avgust 2018 | 08:59

    A besiktas nikad losiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA