≫ 

Rođak vlasnika Mančester Sitija želi da kupi Liverpul za dve milijarde!

Prvi napad Redsa je odbijen, ali...

  • 0

Iz Engleske nam stižu ekskluzivne vesti - rođak vlasnika Mančester Sitija želi da kupi Liverpul za dve milijarde dolara!

Ovu informaciju je javio Dejli Mejl koji otkriva da je superbogadata porodica Al Nahajan umalo nije postala vlasnik još jednog kluba u Premijer ligi, pošto su početkom ove godine želeli da budu apsolutni vlasnici Redsa.

>>> Na otvaranju Bundeslige - poslastica. Duel možda i dve najbolje ekipe u ligi Bajerna i Hofenhajma. Kvota na keca uz četiri i više golova (1&4+) je 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bajern - Hofenhajm.

Šeik Kaled Bin Zajed Al Nahajan je osoba koja stoji iz svega i blizak je rođak šeika Mansura koji drži Siti.

Čak je i održan sastanak krajem 2017. godine u Njujorku što Liverpul uopšte nije ni krio. Dejl Mejl u svom posedu imao i mejlove koji sve potvrđuju, a na kojima se vidi da vlasnici kluba traže investitore.

Vlasnik LIverpula Džon Henri sa suprugom Lindom Foto: Guliver/Barrington Coombs/Getty Images

Međutim, nisu želeli da prodaju klub pomenutom šeiku koji je imao ideju da ulaže zajedno sa kineskim partnerima.

>>> Lion je veliki favorit protiv Strazbura večeras, a kvota da će ga pobediti uz dva ili tri gola (1&2-3) je 2,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Lion - Strazbur.

Iako je prvi napad odbijen, očekuje se da šeik Kaled Bin Zajed Al Nahajan nastavi sa ''pritiskom'' na aktuelne američke vlasnike Liverpula s obzirom na to da i dalje želi da se dokopa slavnog kluba.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA