Milojević izneo zdravstveni bilten Ebisilija, Milića i Vujadina Savića pred Čukarički!

Čeka se povratak trojice igrača

  • 9

Fudbaleri Crvene zvezde u 6. kolu domaćeg prvenstva dočekuju Čukarički, u subotu od 20:30, a trener Vladan Milojević pozvao je navijače da u što većem broju dođu na stadion „Rajko Mitić“.

- Nastavljamo domaće prvenstvo. U goste nam dolazi ekipa koja je poslednjih godina pokazala da je u samom vrhu srpskog fudbala. Kao što sam rekao, prvim kolima imamo duele sve sa timovima iz prošlosezonskog plej-ofa. Čukarički je stabilan i dobar superligaš, ozbiljna ekipa sa uvek velikim ciljevima - kaže Milojević.

Trener šampiona Srbije imao je poruku za verne navijače.

Delije su u utorak navijale ispred video bima na južnom delu tribine Foto: Telegraf.rs

- Pozvao bih naše navijače da nam pomognu. Nismo navikli da igramo bez njih (kao što je bilo protiv Salcburga), i voleo bih da dođu u što većem broju, a mi ćemo se spremiti da odigramo još jednu dobru utakmicu. Bitno je napomenuti i da Čukarički igra jako dobro od početka prvenstva, što govori i o njegovim ambicijama.

Milojević i njegovi saradnici odlično poznaju rivala, a i sam šef stručnog štaba Zvezde je "Brđane" ranije vodio do istorijskog uspeha.

- Čukarički je ekipa koja će uvek biti u mom srcu. Pružila mi je mnogo toga i moje dete je tamo igralo, ali mi smo profesionalci i život ide dalje. Uvek ću da budem neko ko će navijati i za Čukarički do kraja života. Politika kluba je da ima kostur tima bez velikih promena. Promenili su jedino trenera i došao je iskusni Simo Krunić, koga smatram talentovanim i jednim od boljih trenera u srpskom fudbalu, što je pokazao u svim klubovima do sada. Očekujem dobru utakmicu od strane obe ekipe i zato pozivam sve ljubitelje fudbala i naše navijače na stadion.

Iako Zvezdu sledeće srede očekuje revanš plej-ofa za Ligu šampiona i gostovanje Salcburgu, Milojević je vrlo jasan:

Od Kafua se mnogo očekuje Foto: Marko Jovanović

- Ne govorim ovo iz skromnosti ili kurtoazije, ta utakmica jeste značjna, ali ništa više od ove sa Čukaričkim. Svaka ima poseban ulog. Imamo velike ambicije u prvenstvu, moramo i bićemo samo fokusirani na Čukarički. Stvarno u ovom trenutku ne razmišljam o Salcburgu.

Trener Zvezdinog tima je govorio i kadrovskoj situaciji.

- Lorenco Ebisilio i dalje vuče povredu, u fazi je rehabilitacije i nadam se da će brzo biti sa nama. Vujadin Savić je bio na lekarskim pregledima i do kraja dana ćemo imati više informacija o njegovom stanju. Ne očekujem da ima veći problem i veliki sam optimista da će se vrlo brzo priključiti radu. Ostali imaju neke manje udarce, ali to ni ne računam kao neke povrede. Nemanja Milić je u trenažnom procesu i drago mi je što mogu i na njega da računam.

Poslednji novajlija Kafu se polako uklapa u sistem.

- Bez sumnje je pokazao klasu koja je poznata. Znamo o kakvom igraču se radi. Nije dugo radio sa ekipom, kasnije se priključio, ali je vredan i dobar momak, i odličan fudbaler. Polako se integriše u naše zamisli, ali mu je potrebno određeno vreme da uđe u ritam, to je najbitnije. Kad ne igrate, potrebno je nekoliko utakmica da se vrati u takmičarski ritam – poručio je Milojević

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    24. avgust 2018 | 14:09

    NE sumnjam u Dr. Milojevica sutra od starta Kafua da udje u ritam ostalo kao I do sad odmaraj najbitnije igrace imamo 2 podjednaka tima. Odavnooo nije bilo tako.

  • N N

    24. avgust 2018 | 14:04

    U Austriji bunker igra ne mozee da prodje samo sto ni sam nije svestan toga, napunice vas kao kantu za smece.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA