≫ 

RTS će baciti i crno-bele u trans: Obezbeđen prenos Partizanovog meča sezone iz Istanbula!

Fudbaleri Partizana sledeće nedelje igraju odlučujući meč sa Bešiktašom

  • 17

Partizan posle remija sa Bešiktašem ima realne šanse da ponovo igra Ligu Evrope. Navijači crno-belih nestrpljivo iščekuju četvrtak  kako bi gledali svoje ljubimce, a ovoga puta imaju sreće jer će meč prenositi i RTS koja pokriva celu Srbiju.

>>> Bolna ispovest Stjepana Bobeka: Kako sam bežao od ustaša, šta mi je uradio čelnik Zvezde i kako me je izdao Partizan (VIDEO)

Ova informacija je potvrđena Mozzart-u, jer je nacionalna televizija otkupila pravo prenosa duela sa Vodafon Arene gde će revanš susret igrati Bešiktaš I Partizan, kao i duel iz Salcburga dan ranije.

Pored toga, duel iz Austrije prenosiće i Arena Sport koja će imati specijalnu emisiju.

 Salcburg će Zvezdi sigurno biti u glavi, ali Vladan Milojević ima dovoljno igrača na raspolaganju da može da kombinuje protiv Čukaričkog. Kvota na pobedu Zvezde bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Čukarički

VIDEO: Delije okupirale blagajnu u Salzburgu, čekanje za kartu i preko dva sata

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Papilon

    25. avgust 2018 | 12:26

    To sto ce RTS prenositi ima dve dobre strane, prva je sto necemo citati kukulelecenje malih "grobarcica" kako ne prenose njihov mali propali klub, a druga je sto cemo uzivo gledati bruku koju ce nam prirediti.

  • _____

    25. avgust 2018 | 12:36

    to treba biti normalno sto drzavni kanal prenosi nasi klubove, a ne da nas baci u « trans »

  • sole

    25. avgust 2018 | 11:20

    bolje ne prenosite bruku,pada petarda.odbrana kriminal,vezni red bez ideje sem zakarica,ivanovic i ozeg da i8graju jer su brzi,Batice zao mi te ali petarda.nee prenosite bruku.50 ^ sadasnjih fudbalera kluba nisu ni za III tim..ebao ih Ilijev koji ih dovede.koliko dadose za Sumu i Bambija mogli su Leonarda da dovedu ili Kle-a.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA