≫ 

Leonardo na debiju postao junak svog novog kluba: Njegov gol je timu doneo pehar! (VIDEO)

Brazilac je realizovao odlučujući penal u borbi za pehar Super kuppa

  • 2

Brazilac Leonardo nedavno je promenio klub i Saudijsku Arabiju zamenio je Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a već na debiju postao je junak Al Vahde čiji je član sada.

Bivši igrač Partizana, koga su crno-beli želeli da vrate u klub ovog leta, postigao je odlučujući gol u penal seriji u Super kupu Emirata i tako je svom timu doneo pehar.

Moglo je sve da se završi i mnogo ranije, jer je Al Vahda imala 3:0 na poluvremenu, a posebno spektakularan bio je drugi gol na utakmici, ali je šampion Emirata uspeo da izjednači do kraja regularnog dela utekmice i da dođe do penala.

U penal seriji je ponovo viđena drama, pošto je prvi penal promašio fudbaler Al Vahde. Međutim, naredna dva igrači Al Aina nisu iskoristili, pa je odluka o peharu stala u jedan šut - Leonardov!

Brazilac je bio poslednji izvođač penala i bio je precizan, što je izazvalo erupciju radosti na kupi, među igračima i navijačima kluba iz Abu Dabija.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Leonardo Souza (@leozim42oficial) on

VIDEO: Omladinci Partizana bolji od Zvezde u večitom derbiju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA