≫ 

UEFA ponovo kaznila Zvezdu, pravni tim crveno-belih otputovao u Švajcarsku!

Evropska kuća fudbala isporučila novu finansijsku kaznu za crveno-bele

  • 19

Fudbalski klub Crvena zvezda kažnjen je od UEFA sa 57.000 evra zbog meča sa Spartakom iz Trnave. Tačnije, zbog blokiranih stepenica, ubacivanja predmeta na teren tokom utakmice sa Slovacima. Dok su igrači Spartaka slavili gol sa tribina je poleteo neki predmet ka njima, što nije promaklo delegatu meča.

Zvezda u sredu igra revanš meč u Salcburgu za ulazak u Ligu šampiona, posle beogradskih 0:0, je sve otvoreno.

>>> Zvezdinim igračima se usijali telefoni od poziva: Svi traže karte, a povodom njih se oglasio Salcburg!

Pravni tim Crvene zvezde putuje danas u Švajcarsku, kako bi branio žalbu na kaznu od dve utakmice igranja bez publike. Odluka komisije za žalbe biće doneta u sredu nekoliko sati pre meča sa Salcburgom.

>>> AEK je iz Mađarske doneo prednost od 2:1, i večeras u Atini treba samo da završi posao protiv ekipe Marka Nikolića. Ako ipak verujete u Videoton kvota na pobedu gostiju je čak 7,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč AEK - Videoton.

>>> Posle 1:1 u Bernu, večeras se u Zagrebu odlučuje ko će u Ligu šampiona - Dinamo ili Jang Bojs. Kvota da Hrvati idu u grupe je 1,70, a na Švajcarce 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Dinamo Zagreb - Jang Bojs.

VIDEO: Mušema Lige šampiona prvi put na Marakani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raspucin

    28. avgust 2018 | 10:45

    Represija nad Srbima, hoce da nam pokazu ko je gazda . Dok drugi velicaju fasiste i naciste mi me smemo da izgovorimo rec Srbin, KiM, R.Srpska. Ali sta im vredi kad bilo i bice " Dogodine u Kninu"

  • Ja...RS

    28. avgust 2018 | 10:34

    Da li se kaznjavaju svi klubovi za svaku sitnicu ili samo pojedini i moze li neko ( ako zna ) da napise koliku je Sparta dobila kaznu za upad navijaca na stadion kad su igrali protiv Spartaka iz subotice.

  • BranoT

    28. avgust 2018 | 11:48

    A džukelama ne smeta plakat koji su nosili dinamovci u Bazelu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA