Ako već imamo šansu, onda da uđemo u Ligu šampiona: Džajić veruje u istorijski uspeh!

Bivši as i predsednik klub zna kako se igraju velike utakmice i osvajaju trofeji

  • 6

Legendarni fudbaler i funkcioner Crvene zvezde Dragan Džajić smatra da tim ima dobre šanse da ostvari cilj čekan 25 godina. Utakmica se igra u sredu od 21 sat u Salcburgu.

>>>> Zvezda odletela po Ligu šampiona, Milojević u Salcburg poveo 21 igrača (FOTO) (VIDEO)

- Glavni cilj je bio da uđemo u Evropu, a sada imamo šansu i za Ligu šampiona. Imamo rezultat koji je obećavajući, ali javnost misli da će biti lakše nego što mi u klubu mislimo. Sve utakmice koje smo igrali u Evropi bilo je na nivou za ovaj period koliko je Milojević ovde na jedan dobar način.

- Nadam se da ćemo se u sredu uveče radovati. Neće biti lako ostvariti, ali verujem u igrače, da ćemo odigrati disciplinovano i da ćemo imati šanse. Ako je već šansa da se igra Liga šampiona, onda je treba iskoristiti.

- Salcburg nije stvorio nijednu šansu u prvoj utakmici, mi smo imali jednu, ali ne vredi se vraćati unazad, da vidimo šta će biti u sredu. Mora se biti koncentrisan svih 90 minuta. Verujem u Milojevića i igrače.

VIDEO: Fudbaleri Zvezde odlaze na istorijski meč ove generacije

(B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bugarcic Goli Otok

    28. avgust 2018 | 13:47

    Dzajo Dzajo Dzajka

  • zufer avdija ikona severa

    28. avgust 2018 | 13:27

    Da bi bili Partizan pa ajde mozda bi i zaigrali a ovako kako ono ide i ona opet sanja ligu sampiona....ostalo znas kako ide dalje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA