Bivši igrač Partizana dao nestvarno lep gol glavom, bez gledanja, okrenut leđima: A onda je skinuo masku i krenuo ka srpskoj zastavi (VIDEO)

Švedski ultrasi slave Nikolu Đurđića, koji u dresu Hamarbija igra u velikoj formi

  • 2

Nikola Đurđić je postigao svoj 10. gol u dresu Hamarbija, a prekinuo je post od tri utakmice bez gola na meču protiv Dalkurda, koji je njegov tim dobio na gostovanju sa 3:2.

Bivši fudbaler Partizana je u 45. minutu na spektakularan način zatresao mrežu glavom, i to tako što je bio leđima okrenut golu.

Loptu je tako zahvatio da je iznenadio golmana protivničke ekipe, koji je ostao zakucan na liniji i samo je nemo posmatrao kako lopta ulazi u mrežu.

Đurđić je na ovom meču nosio masku na licu, a gol je proslavio tako što ju je skinu, a zatim uperio prste ka tribini sa najvatrenijim navijačima iza gola, gde je bila istaknuta i srpska zastava, koja stoji tu upravo zbog njega i partija koje pruža u dresu Hamarbija.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Hamarbi je drugi na tabeli posle 19 odigranih kola u prvoj ligi Švedske ima 43 boda, dva manje od prvoplasiranog AIK-a.

VIDEO: Kadeti Partizana posle preokreta pobedili Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nscz

    29. avgust 2018 | 02:08

    U onoj ligi bi i ja dao bar 10 golova. Ja koliko se secam ovaj se u Srbiji bas proslavio. Dao 1 gol za sezonu u Partizaiu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA