≫ 

Partizan se ubedljivim porazom oprostio od Lige Evrope (VIDEO)

Crno-beli poraženi od Bešiktaša u Istanbulu rezultatom 3:0

Fudbaleri Partizana poraženi su od Bešiktaša u revanš meču plej-ofa Lige Evrope rezultatom 3:0 (2:0) i ove sezone neće igrati grupnu fazu ovog takmičenja! Podsetimo, u Beogradu je bilo 1:1!

Crno-beli ni u jednom trenutku nisu bili blizu toga da se drugu godinu zaredom plasiraju u LE, pošto u prvom poluvremenu nisu uputili nijedan udarac ka rezervnom golmanu Bešiktaša Utkuu.

A domaći tim je za to vreme postigao dva gola i praktično za devet minuta rešio pitanje prolaska u narednu fazu. Pepe je junak trijumfa sa dva gola, dok je jedan dao i rezervista Ozjakup.

FK BEŠIKTAŠ - FK PARTIZAN 3:0 (2:0)

(Pepe 37, 69 Ozjakup 45)

Bešiktaš: Utku, Gonul, Pepe, Vida, Adrijano, Medel, Arslan, Ujsal (Ozjakup 25), Erkin, Kvarežma, Larin.

Klupa: Ersin, Tokoz, Tore, Roko, Babel, Negredo.

Partizan: Stojković, N. R. Miletić, Marković (Nikolić 46), Valijente, N. G. Miletić, Zdjelar, Šćekić (Enake 57), Zakarić, Ivanović (Suma 62), Pantić, Gomeš.

Klupa: Kljajić, Šehović, Smiljanić, Ožegović.

Sastav Partizana pred početak meča Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović

Kažemo rezervista, jer je u 25. mintuu zamenio povređenog Ujsala i već u 45. je matirao Stojkovića. Pretthodo je iskusni defanzivac Pepe u 37. iskoristio dobar centaršut Kvarežme, a posao je završio u 69. minutu, takođe udarcem glavom.

Partizan je jedinu i najbolju priliku imao u 56. minutu kada je Pantić pogodio stativu. Pitanje je kako bi se meč odvijao da je kapiten crno-belih bio precizan, a njegov udarac iz 46. minuta je bio prvi koji su gosti uputili ka golu Utkua.

Partizan je na ovom meču bio lišen pomoći povređenog marka Jankovića i suspendovanog Nebojše Kosovića. Šćekić i Ivanović su dobili priliku u startnih 11, a obojica su meč završili posle sat vremena.

Crnogorac zbog povrede koju je vukao sa početka meča, a krilni napadač zbog činjenice da ništa posebno nije uradio. Zanimljivo, Mirković je psole dužeg vremena dao priliku i Sumi koji se utopio u sivilo crno-belih. Priliku su dobili još Enake i Nikolić koji je za 40 minuta zaradio samo žuti karton.

Partizan je tako i treći put u istoriji poražen od Bešiktaša. Ova dva rivala su već igrala u grupnoj fazi LE 2014. kada su Turci slavili 4:0 u Beogradu i 2:1 u Istanbulu.

Srpski vicešampion se sada okreće obavezama u domaćem prvenstvu, a naredni meč igraju u nedelju protiv Bačke u Humskoj.

Pogledajte i sve golove sa meča i video snimke TV Arena Sport:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • iki

    30. avgust 2018 | 22:33

    Losi smo ali sta smo i ocekivali.. nije ni zvezda nista bolja, samo su imali vise srece nego pameti.. realno salcburg morao najmanje 5 komada dati.. ali na kraju se gleda rezultat samo to se broji.. fali nasem fudbalu mnogo toga..

  • SASA

    30. avgust 2018 | 22:26

    NESPOSOBNA UPRAVO PODELILISTE NAVIJACE ZA LAKSE DA VLADATE VI NEMATE KAPACITET DA VODITE PARTIZAN MARS BRE IZ SVETINJE A VI NAVIJACI AKO VOLITE PARTIZAN NAJURITE TO ON I NISU NI ZA TELEOPTIK OBRUKASE PARTIZAN. GNJIDE

  • CG

    30. avgust 2018 | 20:48

    FSCG UNISTI PARTIZAN.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA