Radonjić i zvanično u Marselju, uzeo je broj svog omiljenog fudbalera (VIDEO)

Doskorašnji fudbaler crveno-belih već je stigao na Velodrom

  • 18

Kao što se očekivalo, fudbaler Crvene zvezde Nemanja Radonjić karijeru nastavlja u Marselju.

On bi trebalo u petak trebalo da bude promovisan u Marselju u prepodnevnim satima sa potpisom petogodišnjeg ugovora, piše francuski Lekip.

U međuvremenu, Radonjić je predstavljen na društvenim mrežama Olimpika i otkriveno je da će na leđima nositi broj sedam. Broj koji nosi njegov omiljeni fudbaler Kristijano Ronaldo.

Dogovor dve strane bio je da se Radonjićev transfer završi odmah po završetku kvalifikacija za Ligu šampiona, odnosno posle duela sa Salcburgom i to za obeštećenje od 12 miliona evra.

Crveno-beli bi mogli da zarade i dodatna dva miliona ukoliko klub sa Velodroma izbori mesto u Ligi šampiona u naredne četiri godine (500.000 po plasmanu).

Srpski reprezentativac juče je na Red Bul areni odigrao poslednji meč i učestvovao u remiju 2:2 koji je odveo Zvezdu među 32 najbolja tima u Evropi.

Za samo godinu dana u Crvenoj zvezdi iskazao je ogroman potencijal, došao do dresa A tima reprezentacije Srbije na Mundijalu i obezbedio unosan transfer, iako se prethodno "tražio" u Čukaričkom i Romi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cure

    30. avgust 2018 | 19:57

    Srecnooo bratee ti si majstor I buducnost naseg fudbala xvala ti na svemu mnogo Sim nam pruzio za kratko vreme.. Da si ziv I zdrav.

  • Dejan

    30. avgust 2018 | 19:53

    Grejace tamo klupu dok ga ne pozajme nekom. On je jedino u zvezdi mogao da igra.

  • Mirko

    30. avgust 2018 | 20:56

    Srecno sampione.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA