Radonjić potpisao za Marselj, pa poručio: Nisam puno razmišljao kada sam dobio poziv!

Reprezentativac Srbije zadužio dres sa brojem sedam

  • 7

Novi fudbaler Marselja Nemanja Radonjić priznao je da mu je teško bilo da napusti Crvenu zvezdu samo dan posle plasmana u Ligu šampiona, ali da će se potruditi da opravda velika očekivanja na Velodromu.

Srpski reprezentativac potpisao je petogodišnji ugovor sa klubom sa Marseljom u transferu vrednom 12 miliona evra, koji bi sa bonusima mogao da dostigne još dva miliona.

>>> Zvezdo, treba li vam Radonjić 3. oktobra? Samo pitajte, vratićemo ga: Marselj se zanimljivom porukom oglasio na Tviteru (FOTO)

- Prezadovoljan sam što karijeru nastavljam u najboljem francuskom klubu. Bilo mi je teško da ode iz Zvezde, ona mi je kao porodica. Ipak, počastvovan sam zbog poziva Marselja, nisam puno razmišljao - rekao je Radonjić na promociji u novom klubu u kome će da nosi "sedmicu".

On je otkrio da ga je kontaktirao trener Marselja Rudi Garsija, koga poznaje iz vremena kada je bio u Romi.

- Marselj je odličan tim, pratio sam ga prošle sezone, a ove idemo u napad na trofeje. Konkurencija je jaka, na mojoj poziciji su Tovan i Okampos i pokušaću da se izborim.

Francuski novinari podsetili su na prelazak legendarnog Dragana Stojkovića Piksija na prelazak u Marselj iz Crvene zvezde.

- Piksi je veliko ime Crvene zvezde. Nadam se da ću opravdati očekivanja - zaključio je on.

Radonjić bi mogao da debituje u nedelju protiv Monaka u Monte Karlu u utakmici francuske Lige 1.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA