≫ 

Vazura čestitao Zvezdi plasman u Ligu šampiona i poručio: Nismo isti!

Generalni direktor crno-belih kritikovao je slavlje crveno-belih u kojoj se pevala navijačka pesma protiv Partizana

  • 42

Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura čestitao je Crvenoj zvezdi na plasmanu u Ligu šampiona, uz poruku da se dva kluba u mnogome razlikuju po manirima.

- Želimo Zvezdi svu sreću, čestitamo na ulasku u Ligu šampiona. A njihovo ponašanje tokom proslave je njihov način. Ništa novo nisam očekivao - rekao je Vazura novinarima posle poraza od Bešiktaša u Istanbulu (3:0), verovatno misleći na pesmu koju su fudbaleri pevali u autobusu posle eliminisanja Salcburga.

On je podsetio na dešavanja iz prošlosezonskog večitog derbija na stadionu "Rajko Mitić" kada se na udaru navijača našao potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić.

- Oni se prepoznaju po tome. Iz Partizana mogu samo da dobiju čestitke i želje da što dalje doguraju u Ligi šampiona. Mi smo malo drugačiji klub, razlikujemo se, tu mislim i na rukovodstva - naveo je on.

Vazura je dodao da nema krize u trenutku kada je Partizan propustio da mestom u Ligi Evrope popravi finansijsku situaciju u klubu.

- Postoji finansijski plan u svim opcijama. Budžet je sada manji, sigurno će biti teže funkcionisanje, ali smo veliki klub i prebrodićemo probleme.

Prema njegovim rečima sada je potpuni fokus na napad u osvajanje titule šampiona Srbije.

- Derbi je za nas sada utakmice sezone. Moramo da pobedimo Zvezdu - zaključio je on.

VIDEO: Pogledajte kako je Bešiktaš raspršio Partizanove evropske snove

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VIKTOR GROBAR DO KOSTI

    31. avgust 2018 | 22:08

    VAZURA SKUPI TE TAKOZVANE VODZE DAJ IM ULTIMATUM ILI ZAJEDNO ILI MARS IZ SVETINJE DOSTA SMO SLUZILI ZA SPRDNJU BEZ JEDINSTVA NIKAD NECEMO DO USPEHA AKO STE TI ILIJEV NEMOCNI NAPOLJE IZ PARTIZANA DOKAZITE DA NISTE U DIL SA PROFITERIMA AKO NE MOZETE ZATVORITI JUG. POKAZITE HRABROST

  • Mire

    31. avgust 2018 | 23:20

    Gospodo iz uprave Partizana ,cast obraz i karakter kluba ste osramotili ,Podnesite pod hitno ostavke nemojte sramotite klub više ,Pozivam sve ugledne Partizanovce da se oglase povodom katastrofalne situacije u Partizanu ,formirajte radnu grupu koja će da vodi klub do sledećih izbora pozivam Antica Bjekovića , Golca Milutinovića ....... i ostale velike Partizanovce da preuzmu klub od ovih neznalica i spasu klub od bankrota .UPRAVA NAPOLJE.

  • SASA GROBAR

    31. avgust 2018 | 21:33

    VAZURA KAD POMIRIS FRAKCIJE TAKOZVANI NAVIJACA IMACES PODRSKU ISKRENIH PARTIZANOVCA OVAKO TI I ILIJEV STE OBICNI P R O F I T E R I DO TADA ZATVORITI J U G. JER TAMO SVE IMA OSIM NAVIJACA TO MOZETE ALI NECETE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA