Radonjić na promociji u Marseju izabrao da priča na srpskom: Otkrio je i kako mu je bilo teško da ide posle ulaska u LŠ! (VIDEO)

Sada će Radonjić biti na novom ispitu zrelosti

  • 6

Nemanja Radonjić promovisan je kao pojačanje Olimpika iz Marseja, a na predstavljanju je pričao isključivo na srpskom, pa su u klubu morali da pronađu osobu koja će prevoditi sa našeg jezika na francuski.

Takođe, klub je posebno istakao izjave Damijena Le Taleka i Dragana Stojkovića Piksija, koji su biranim rečima govorili o Radonjiću.

- Drago mi je što sam došao u veliki klub, najveći u Francuskoj, sa najboljim navijačima. Nadam se da ću opravdati očekivanja ljudi iz kluba.

Radonjića su pitali i kako je podneo odlazak, i to iz kluba koji igra Ligu šampiona u tim koji igra Ligu Evrope.

- Jeste mi teško, iskren da budem, navikao sam na saigrače iz Zvezde, gledam ih kao porodicu, bilo je i dosta ponuda, kada sam čuo za Marsej, nisam mnogo razmišljao, rekao sam da bih voleo da odem tamo.

>>>Mislio sam da se nikad neće desiti, 7 sati sam čekao: Čaušić detaljno opisao filmsku dramu prelaska u Zvezdu i kako je Nikoliću rekao NE

Bilo je i neizbežnih poređenja sa Piksijem.

- Stojković je stvarno veliki igrač, kako u Srbiji, tako u čitavoj Evropi, na svetu. Nadam se da ću krenuti njegovim putem od početka ovde, hoću da ostavim dubok trag poput njega.

Umesto Lige šampiona, igraće Ligu Evrope Foto: Marko Jovanović

Radonjić je objasnio i kako je došlo do ponovne saradnje sa trenerom Rudijem Garsijom, koji je vodio Romu dok je on bio deo Vučice.

- Pozvao me je saigrač iz Rome i da ga je zvao trener, da bi voleo da se čuje sa mnom, rekao sam mu da mu da broj. Poslao mi je poruku na telefonu, pre meča sa Trnavom u Evropi, pričali smo o Marseju i rekao bih da bih voleo da sarađujemo. Bio sam ranije više u Primaveri nego sa prvim timom, to je to.

VIDEO - Novak je paradigma sportiste: Milojević prokomentarisao Đokovićevo navijanje tokom utakmice sa Salcburgom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bg

    2. septembar 2018 | 14:59

    Prosao najbolju skolu fudbala u evropi!

  • Jug

    2. septembar 2018 | 14:28

    Haha,nisi ti Piksiju ni do pertli...sta umisljaju ovi novi ubjedjeni klinci

  • Dusan

    2. septembar 2018 | 17:34

    E pa vidis Radonja, da si ostao da igramo ligu sampiona, opazio bi te neki veci klub iz ovog takmicenja, samim tim bi i cena bila veca. Ali sad je kraj ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA